اثر منبع و مقدار مادة خشک جامد کل دوغ بدون چربی روی پایداری و خواص رئولوژیک آن

حسین کیانی؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سیدهادی رضوی؛ محمدسعید یارمند؛ علی دینی

دوره 10، شماره 3 ، آذر 1388، ، صفحه 45-56

چکیده
  دوغ، یک نوشیدنی لبنی بومی است و در صنعت غذایی کشور اهمیت فراوانی دارد اما اطلاعات چندانی در مورد خواص مختلف این محصول در دست نیست.  در این تحقیق، خواص جریانی و توزیع اندازة ذرات کلوئیدی پروتئینی دوغ بدون چربی تهیه شده از دو منبع، یکی شیر پس چرخ تازه و دیگری شیر خشک بدون چربی آزمایش اثر مقدار مادة خشک جامد کل بر پایداری و خواص رئولوژیک ...  بیشتر

تصفیه و رنگبری شربت گلوکز به وسیله اولترافیلتراسیون پلی‌سولفونی

روح الله صادقی؛ زهرا امام جمعه؛ رحمت ستوده قره باغ؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ منوچهر وثوقی

دوره 7، شماره 3 ، آذر 1385، ، صفحه 119-132

چکیده
  تصفیه و رنگبری محلول­های حاصل از تجزیة نشاسته، مرحله­ای بسیاری مهم در تولید شربت گلوکز است.  در این مقاله سعی شده است امکان استفاده از اولترافیلتراسیون پلی­سولفونی را در صنعت گلوکز مایع بررسی شود.  شربت گلوکز مورد مطالعه از فرایند اسیدی نشاسته ذرت با معادل دکستروز (DE) 41 حاصل می­شود.  در این تحقیق، از غشای پلیمری آلی از ...  بیشتر