بررسی راهکارهای افزایش عمر انبارمانی و کاهش ضایعات بعضی از ارقام انگور ایران

محمدعلی نجاتیان

دوره 8، شماره 3 ، آذر 1386، ، صفحه 31-50

چکیده
  میوة انگور، به مقدار زیاد و به شکل­های مختلف (تازه­خوری، کشمش، سرکه، شیره، آب‏میوه، غوره، و غیره) مصرف می­شود.  هر سال نیز مقادیر قابل توجهی انگور در انبارها و سردخانه‏ها نگهداری می‏شود تا خارج از فصل به بازار عرضه شود.  این نوع انگورها با کاهش شدید کیفیت و وزن همراه هستند.  این طرح با هدف بررسی عوامل مختلف مؤثر در ...  بیشتر