بررسی اثر آبیاری، تغذیه و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز

حمیده ژاله رضایی؛ امیر نورجو؛ مهدی طاهری

دوره 7، شماره 3 ، آذر 1385، ، صفحه 13-26

چکیده
  این تحقیق به منظور مطالعه تأثیر روش­های تغذیه با کلریدکلسیم، آبیاری، و تاریخ برداشت بر کیفیت و عمر انباری سیب رددلیشز در منطقة ارومیه در سال­های 80-1379 اجرا شد.  در این تحقیق تیمارهای تغذیه با کلریدکلسیم شامل: 1- محلول­پاشی آب به اضافة سیتووت 1/0 درصد (شاهد)، 2- محلول­پاشی با کلرید کلسیم 1 درصد به اضافة سیتووت 1/0 درصد در 4 نوبت، 3-‌‌ ...  بیشتر

برهمکنش پتاسیم وکلسیم بر تغییرات نسبت پتاسیم به کلسیم (K/Ca) و بهبود کیفیت میوه های سیب در شهرستان نقده

محمدرضا دیلمقانی حسنلویی؛ مهدی طاهری؛ محمد جعفر ملکوتی

دوره 5، شماره 3 ، آذر 1383، ، صفحه 63-84

چکیده
  پتاسیم و کلسیم دو عنصر مهم در تعیین کیفیت میوه­ها به ویژه سیب به شمار می روند. با توجه به تأثیرات متقابل بین این دو عنصر، مصرف متعادل هر یک از آنها جهت تنظیم نسبت پتاسیم به کلسیم حیاتی است و ضرورت دارد این نسبت در حد متعادلی نگه داشته شود. به منظور افزایش سفتی بافت میوه سیب، افزایش طول عمر انباری آن وتعیین بهترین نسبت پتاسیم به کلسیم ...  بیشتر