موضوعات = صنایع غذایی
تعداد مقالات: 31
1. اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

محمدحسین رجایی؛ محمد دانشی؛ حسین واعظی


2. بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1398

حامد اردشیر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


3. اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانه‌زنی سیب‌زمینی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1398

فرزاد گودرزی


4. مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

کبری تجددی طلب


5. بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر کازئینات سدیم- حاوی نانورس و اسانس بادرنجبویه و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

رقیه اشرفی یورقانلو؛ فروغ محترمی؛ هاله همتی


6. اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

لیلا ناطقی؛ مژگان احمدی؛ علیرضا شهاب لواسانی


7. ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1398

سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی


8. بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1398

هما بهمدی؛ نیراعظم خوش خلق سیما؛ فروغ شواخی؛ صغری معدنی؛ شهین زمردی


9. بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1398

رضا محمدی گل؛ مجید لشگری؛ عبدالاه ایمانمهر


10. مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

لاله مهریار؛ مرتضی اسلامی؛ محسن اسمعیلی؛ هادی بهرامی


11. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

محمداسماعیل نصرآبادی؛ مهدی نیکفرجام


12. روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (Allium sativum L.) پس از برداشت آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

فریبا بیات


13. استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

اکبر جوکار؛ حمید زارع؛ هما بهمدی


14. بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی


15. تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ بهاره جمشیدی؛ احمد موسی پور گرجی


16. تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 101-111

جواد امینی راستابی؛ علی میرزایی


17. بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 1-14

بهاره صحرائیان؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی


18. مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 15-28

نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد


20. تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 45-60

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ احمد موسی پور گرجی؛ بهاره جمشیدی


22. افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط

دوره 17، شماره 2، بهار و تابستان 1397، صفحه 79-90

بهزاد ابراهیمی؛ رضا محمدی؛ سید امیر محمد مرتضویان؛ سعیده شجاعی علی آبادی


24. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 15-28

عاصفه لطیفی؛ محمد زمان نوری؛ فاطمه حبیبی


25. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی

دوره 17، شماره 1، بهار و تابستان 1397، صفحه 91-103

بنفشه آقامحمدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی فرهودی