عمل‏ آوری مکانیزة کاه با اوره و مقایسة آن با شیوه رایج عمل‏آوری کاه در کشور

محمد یونسی الموتی؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ مجتبی زاهدی فر

دوره 9، شماره 1 ، خرداد 1387، ، صفحه 141-154

چکیده
  ارزش غذایی کاه غلات می‌تواند با عمل‏آوری و با استفاده از اوره به عنوان منبع آمونیاک افزایش یابد.  عمل‌آوری مرسوم کاه غلات با اوره در کشور روشی پرهزینه، مشکل، و زمان‌بر است.  کاربرد ماشین برای تسهیل یا حذف برخی از این عملیات ضروری است.  هدف این تحقیق عمل‌آوری کاه گندم به روش مکانیزه و مقایسة ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آن ...  بیشتر

طراحی، ساخت، و ارزیابی نقالة نیوماتیکی دانة کلزا در فاز رقیق

عبداله ایمان مهر؛ برات قبادیان؛ سعید مینایی؛ محمدهادی خوش تقاضا

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 33-46

چکیده
  نقاله­ای نیوماتیکی افقی دانة کلزا با دبی جرمی 90 کیلوگرم در ساعت در لوله­ای به قطر داخلی 58 میلی­متر طراحی و ساخته شد.  برای این منظور ابتدا برخی خواص فیزیکی و آیرودینامیکی دانه کلزا، مورد نیاز در طراحی دستگاه، اندازه­گیری شد.  مهم­ترین بخش در طراحی نقاله نیوماتیک، محاسبة افت فشار سیستم است که دو بخش را شامل می­شود: افت ...  بیشتر

برآورد حجم‌ سیب‌زمینی با استفاده از پردازش تصویر

جعفر امیری پریان؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ احسان الله کبیر؛ سعید مینایی

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 113-126

چکیده
  محاسبة حجم محصولات کشاورزی به روش ریاضی، به دلیل شکل هندسی نامنظم آنها چندان دقیق نیست.  یکی از راه‌حل‌های ممکن، پردازش تصویر در ماشین‌های جداساز پیوسته بر اساس بینایی ماشین است.  هدف از این تحقیق، یافتن روشی مناسب برای برآورد حجم سیب‌زمینی با استفاده از پردازش تصویر است.  به کمک یک دوربین دیجیتال و یک آینة تخت، از هر نمونه ...  بیشتر

پیش‌بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک‌کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی

محمدهادی خوش تقاضا؛ رضا امیری چایجان؛ غلامعلی منتظر؛ سعید مینایی

دوره 8، شماره 2 ، شهریور 1386، ، صفحه 135-156

چکیده
  هدف از این تحقیق پیش­بینی ضریب تبدیل شلتوک به برنج سفید در خشک‌کردن به روش بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی مصنوعی است.  چند پارامتر در عملکرد خشک‌کن‌های بستر ثابت مؤثرند که به عنوان متغیرهای مستقل برای شبکة عصبی مصنوعی در نظر گرفته شده­اند.  این متغیرها عبارت­اند از رطوبت نسبی هوای محیط، دمای هوای محیط، سرعت هوای ورودی، ...  بیشتر

خواص رطوبتی کاه گندم در سطوح مختلف تراکم و دبی پاشش آببا افشانک مخروطی

محمد یونسی الموتی؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ برات قبادیان

دوره 7، شماره 2 ، شهریور 1385، ، صفحه 87-102

چکیده
  شیوة رایج غنی‌سازی کاه غلات، کاری سخت و پر زحمت است که تسهیل یا حذف برخی اعمال به کمک ماشین، کمک مؤثری در این زمینه محسوب می‌شود.  برای مکانیزه کردن غنی‌سازی کاه با محلول اوره، لازم است در زمینة خواص رطوبتی کاه مطالعا‌تی صورت گیرد.  بدین منظور خواص رطوبتی کاه از جمله رطوبت نگهداری شده و زه آب در سطوح مختلف مقدار پاشش رطوبت و تراکم ...  بیشتر

اصول طراحی خشک‌‌کن بسترسیال آزمایشگاهی برای برخی محصولات دانه‏ای زراعی

رضا امیری چایجان؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ محمدحسین کیانمهر

دوره 5، شماره 3 ، آذر 1383، ، صفحه 35-52

چکیده
  جهت مطالعه رفتار سیال سازی محصولات دانه‏ای، یک خشک‌‌کن بستر سیال آزمایشگاهی طراحی و ساخته شد. دمندة سانتریفوژ با پره‌‌های خمیده به طرف جلو با قدرت موتور 5/1 کیلو وات بر اساس بیشترین افت فشار استاتیک در شرایط حداقل‏ سیال‏سازی و سرعت سیال در آستانة انتقال برای محصولات دانه‏ای مورد آزمایش (شلتوک، سویا، ارزن، و جو) انتخاب شد. محفظة ...  بیشتر