-
تمام مقالات ارسالی به نشریه «تحقیقات مهندسی صنایع غذایی» از روش همتای دوسو ناشناس (Double Blind) برای حفظ استانداردهای کیفیت، بهبود عملکرد و تأمین اعتبار استفاده میشود. این نشریه امکان دسترسی به همه مقالات بایگانی شده را از طریق آرشیو نشریه (https://fooder.areeo.ac.ir/browse?_action=issue) فراهم میکند. تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY 4.0) منتشر میشود. تحت مجوز دسترسی آزاد نشریه به نگارندگان مقالات اجازه میدهد که حق چاپ و حقوق انتشار را بدون محدودیت حفظ نمایند. اما به هر کسی اجازه میدهند محتوای مقاله را بارگیری، استفاده مجدد، چاپ مجدد و کپی کند به شرط آن که نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شوند.
- سردبیر پس از دریافت مقاله جهت جلوگیری از طولانی شدن پروسه بررسی بلافاصله برای تعیین ارزش انتشاراتی (داوری مقدماتی) به یکی از اعضاء هیأت تحریریه ارسال و چنانکه مقاله در این مرحله مورد پذیرش قرار نگیرد بررسی آن متوقف میگردد. در صورت مثبت بودن نظر هیأت تحریریه (داور مقدماتی) مبنی بر دارا بودن ارزش انتشاراتی، مراحل بعدی شروع میشود.
- مدت زمان داوری اولیه (مقدماتی) دو ماه خواهد بود.
- -کلیه مکاتبات با مؤلف مسئول مقاله خواهد بود.
- هیأت تحریریه در رد و یا قبول مقاله و اعمال هرگونه اصلاحات مجاز است.
- مسئولیت صحت مطالب مندرج در مقاله به عهده نگارنده مسئول است.