بهینه سازی
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه

رویا باقری؛ پیمان آریایی

دوره 21، شماره 1 ، مرداد 1401، ، صفحه 75-92

https://doi.org/10.22092/fooder.2022.357112.1322

چکیده
  در این مطالعه تأثیر خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی غلظت‌های مختلف کیتوزان/ صمغ ریحان و اسانس گزنه، بر ماندگاری و کیفیت همبرگر طی دوره نگهداری ۱۲ روزه در یخچال بررسی شد. بدین منظور غلظت‌های مختلف کیتوزان در دوزهای ۱، 1.5 و ۲ درصد، صمغ دانه ریحان در دوزهای 0.5، ۱ و 1.5 درصد و اسانس گزنه در دوزهای 0.5، ۱ و 1.5 درصد به صورت ترکیبی به همبرگر افزوده ...  بیشتر