فرمولاسیون
تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی

الناز قنبری؛ مصطفی سلطانی؛ سوده محمدی

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 1-18

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.343462.1275

چکیده
  ماست از فرآورده‌های تخمیری پرمصرف شیر است که به دلیل ارزش تغذیه‌ای بالا تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد. شیر الاغ سرشار از ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی بالاست که در غنی‌سازی فرآورده‌های غذایی مختلف به کار گرفته می‌شود. هدف از این تحقیق بررسی تأثیر استفاده از نسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های کیفی ماست قالبی است. به این ...  بیشتر

غذاهای فراسودمند
تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی

شمیم نوائیان قاسمی؛ مصطفی سلطانی؛ مریم مصلحی شاد

دوره 19، شماره 2 ، دی 1399، ، صفحه 159-176

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.127989.1239

چکیده
  از میوه درخت سنجد (Elaeagnus angustifolia) به دلیل دارا بودن خواص تغذیه‌ای و دارویی، در درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. هدف این تحقیق بررسی اثر استفاده از مقادیر مختلف پودر سنجد بر ویژگی‌های کیفی ماست قالبی تولید شده با استفاده از شیر بدون چربی است. به این منظور، نمونه‌های ماست قالبی از شیر کامل، شیر بدون چربی و افزودن پودر سنجد در ...  بیشتر