تکنولوژی مواد غذایی
بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت

حنانه قربانی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ قاسم فدوی

دوره 20، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 49-62

https://doi.org/10.22092/fooder.2022.355569.1316

چکیده
  پوست سیب‌زمینی فرآورده­ای جانبی،در تولید فرآورده‌های سیب‌زمینی و دارای ویژگی‌های عملکردی خوبی است. این فرآوردۀ فرعی، به دلیل داشتن خاصیت جذب بالای آب و فیبر زیاد، در صنعت غذا مورد توجه قرار گرفته است. ایـن پـژوهش با هدف تعیین اثر پوست سیب‌زمینی بر ویژگی­های رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت اجـرا شد. ...  بیشتر

غذاهای فراسودمند
تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست

محمداسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو

دوره 19، شماره 1 ، شهریور 1399، ، صفحه 155-168

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.125299.1202

چکیده
  سنجد حاوی مقدار زیادی پروتئین، مواد معدنی، ترکیبات فنولیک و فیبر رژیمی است و از آرد آن می‌توان به عنوان ماده اولیه عملگرا در تولید محصولات نانوایی استفاده کرد. در این مطالعه، تأثیر جایگزین کردن آرد گندم با آرد سنجد بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست بررسی شده است. بدین منظور پودر سنجد در پنج سطح صفر، 4، 8، 12 و 16 درصد به فرمولاسیون نان ...  بیشتر