شیمی مواد غذایی
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.)

سعید ملک؛ لاله مشرف

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 69-78

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.125321.1203

چکیده
  گل محمدی یکی از مهم‌ترین گیاهان معطر است که برای تولید اسانس و گلاب کشت می‌شود. زمان نگهداری گل تا مرحلة تقطیر متغیر و تأثیر آن بر کمیت و کیفیت اسانس گل متفاوت است. برای آگاهی از تغییرات در زمان نگهداری، مقدار اسانس و مواد مؤثر گل محمدی بلافاصله پس از چیدن گل و بعد از یک و سه روز نگهداری در دماهای 5-، 4  و 25 درجه سلسیوس بررسی شد. نتایج ...  بیشتر