غذاهای فراسودمند
کاربرد اولئورزین رنگدانه‌های طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نان

آزاده رنجبر ندامانی؛ سیده مائده هاشمی

دوره 21، شماره 1 ، مرداد 1401، ، صفحه 165-178

https://doi.org/10.22092/fooder.2021.343625.1277

چکیده
  از آنجا که رنگدانۀ لیکوپن و زرشک از ترکیبات سلامتی­زا شناخته شده‌اند و از طرفی به دلیل افزایش آگاهی مصرف­کنندگان برای استفاده از افزودنی‌های طبیعی در فرآورده‌های غذایی، این مقاله با هدف بررسی امکان استفاده از رنگ طبیعی در فرمولاسیون نان، به عنوان قوت غالب مردم، با تکیه بر نگاه مصرف کننده تهیه شده است. در این مطالعه از مقادیر ...  بیشتر