تاثیر دما، سرعت جابه جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانة سفید

محمد غلامی پرشکوهی؛ سعید مینایی؛ علیمحمد برقعی؛ علیرضا بصیری

دوره 8، شماره 4 ، اسفند 1386، ، صفحه 65-80

چکیده
  یکی از مهم­ترین مراحل تولید کشمش، خشک­کردن انگور است.  در این مرحله، رطوبت اولیة محصول به 15 تا 17 درصد بر پایة خشک کاهش می‌یابد.  دستیابی به شرایط بهینه در فرایند خشک­کردن می‌تواند اثر مهمی بر زمان فراوری و بهبود شاخصهای کیفی این محصول داشته باشد.  دما، سرعت جابه­جایی هوای گرم، و روش آماده سازی محصول از عوامل اصلی فرایند ...  بیشتر