مهندسی صنایع غذایی
تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت

شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

دوره 19، شماره 2 ، دی 1399، ، صفحه 93-108

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.126933.1229

چکیده
  در این تحقیق، تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های کمی و کیفی ترکیبات زیست فعال عصارۀ استخراج شده از تفاله انگور رقم رشه سردشت بررسی شده­است. برایبررسی تأثیر شدت و زمان فرایند فراصوۀاز روش سطح پاسخ استفاده شد. متغیرهای مستقل شامل شدت فراصوتو زمان فرایند به ترتیب در سه سطح 20، 60 و 100 درصد و 5، 10 و 15 دقیقه است. نتایج تحقیق نشان ...  بیشتر

مهندسی صنایع غذایی
مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشک‌شده با آون مادون‌قرمز و آون هوای گرم

علیرضا جعفری؛ آیناز علیزاده

دوره 19، شماره 2 ، دی 1399، ، صفحه 109-122

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.124536.1189

چکیده
  پوست پیاز قرمز مقادیر بالایی ترکیبات فنلی دارد و از پتانسیل تغذیه‌ای بالایی برخوردار است. هدف از این مطالعه، با توجه به این امر و تولید بالای این ضایعات بیولوژیکی، مقایسه کارآیی دو روش نوین کاربرد امواج فراصوت و امواج مایکروویو در استخراج عصاره فنلی پوست پیاز قرمز و بررسی تأثیر پیش‌تیمار خشک‌کردن با کاربرد آون معمولی و آون مادون‌قرمز ...  بیشتر