غذاهای فراسودمند
بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی

جلال محمدزاده؛ جواد زنگانه؛ علیرضا صابری

دوره 18، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 183-198

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.125042.1197

چکیده
  امروزه استفاده از ترکیبات طبیعی به خصوص شیرین ­کننده­ ها در فرآورده­ های آردی اهمیت ویژه ­ای دارد. شربت سورگوم  شیرین­کننده ای است طبیعی و مغذی که می­تواند جایگزینی مناسب برای شکر، به خصوص در بیسکویت و نان قندی، باشد. در این تحقیق، امکان استفاده از شربت سورگوم شیرین (رقم KFS2 کشت شده در ایستگاه تحقیقاتی گرگان) به ­جای ...  بیشتر