فناوریهای پس از برداشت
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگی‌های کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات

شعیب غلامی؛ سعید مینائی؛ علیرضا مهدویان

دوره 22، شماره 1 ، اردیبهشت 1402، ، صفحه 163-180

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.358861.1334

چکیده
  پکتین به‌دست آمده از پوست و ضایعات مرکبات در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی کاربرد دارد. در مقیاس صنعتی، برای جداسازی مواد زیستی از سیالات و شفاف‌سازی سیال، روش فیلتر کردن کاربرد گسترده‌ای دارد. از روش‌های متداول برای تصفیه محلول اسیدی به منظور استخراج پکتین در مقیاس انبوه، استفاده از ترکیب نیروی خلأ و فیلترهای غشایی است. هدف ...  بیشتر