مقاله پژوهشی بسته بندی
بررسی خصوصیات فیلم مرکب فعال حاوی عصاره های سیر (Allium sativum L) و آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) با هدف بسته بندی مواد غذایی

داریوش خادمی شورمستی؛ فاطمه نورکامی؛ عبدالله عیلزاده کارسالاری؛ کسری مومنیان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 آذر 1403

https://doi.org/10.22092/fooder.2024.365356.1385

چکیده
  جهت بهبود خواص مکانیکی، فیزیکی و نیز بیولوژیکی فیلم‌های زیست‌پلیمری، ساخت فیلم‌های کامپوزیت با اختلاط پلیمرهای مختلف و پرکننده‌ها و افزودنی‌ها مورد توجه قرار گرفته است. تحقیق حاضر با هدف بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم مرکب فعال با 5 تیمار شامل فیلم دوجزیی پلی‌وینیل‌الکل/ کیتوزان، فیلم سه‌جزیی پلی-وینیل الکل/ ...  بیشتر