آ

  • آزادشهرکی، فرزاد بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 37-50]

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 61-74]

  • آقاقلی زاده، رویا مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 61-74]

ا

  • احمدی، حجت طراحی و ساخت سامانه پاشش نرخ متغیر کود نیتروژن مایع نقشه- مبنا [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 97-108]

  • اسلامی، صولت شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

  • افکاری سیاح، امیرحسین عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه بندی سیب و کیوی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 63-76]

  • الهامی راد، امیرحسین بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 83-96]

  • امید، محمود طراحی و ساخت سامانه پاشش نرخ متغیر کود نیتروژن مایع نقشه- مبنا [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 97-108]

  • امیری، هیمن تعیین رطوبت بهینه کمپوست جهت تولید پلت کودی با استفاده از اکسترودر [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 75-88]

  • امیری تکلدانی، ابراهیم مطالعه صحرایی و آزمایشگاهی پدیدة گسیختگی طره‌ای در سواحل رودخانة تشکیل شده از مصالح چسبنده [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 21-38]

  • امین افشار، مهدی مقایسة برخی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی شیر بافت دار با شیر بی چربی و پرچرب در دورة نگهداری [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 41-50]

  • ایوانی، افشین تشخیص رسیدگی خربزه با روش غیرمخرب پاسخ آکوستیکی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 89-102]

  • ایوز، منا تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 51-60]

ب

  • باقری، علی توسعۀ مدل پویایی سیستم بهسازی شبکۀ آبیاری با توجه به مشارکت کشاورزان و ارتقای مدیریت شبکه [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 1-24]

  • باقری، نیکروز طراحی و ساخت سامانه پاشش نرخ متغیر کود نیتروژن مایع نقشه- مبنا [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 97-108]

  • بخشی زاده، ابراهیم عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه بندی سیب و کیوی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 63-76]

  • برزگری، ابوالفضل شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

  • برومندنسب، سعید بررسی آثار زهکشی کنترل شده بر شوری خاک، مدیریت آبیاری و عملکرد نیشکر (مطالعۀ موردی کشت و صنعت امام خمینی) [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 25-40]

  • بهمدی، هما مقایسة برخی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی شیر بافت دار با شیر بی چربی و پرچرب در دورة نگهداری [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 41-50]

پ

  • پرورش ریزی، عاطفه مطالعه آزمایشگاهی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بتن گوگردی [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 1-18]

  • پیغبردوست، سیدهادی مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 61-74]

ت

  • تاکی، اورنگ ساخت و ارزیابی دستگاه سرزن غلتکی پیاز [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 89-96]

  • توکلی پور، حمید بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 83-96]

  • توگلی، علیرضا به‌گزینی برنامة تک‌آبیاری و تاریخ کاشت برای جو در شرایط دیم مراغه و تخمین تابع تولید [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 39-56]

ج

  • جعفرزاده مقدم، مریم مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 61-74]

  • جوکی، محمد بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 83-96]

  • جوکار، اکبر تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه انار در خشک‌کن خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 57-72]

  • جوکار، لادن تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه انار در خشک‌کن خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 57-72]

ح

  • حاتم، اکرم توسعۀ مدل پویایی سیستم بهسازی شبکۀ آبیاری با توجه به مشارکت کشاورزان و ارتقای مدیریت شبکه [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 1-24]

  • حجازی، محمدامین شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

  • حیدری سلطان آبادی، محسن ساخت و ارزیابی دستگاه سرزن غلتکی پیاز [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 89-96]

  • حسن بیگی بیدگلی، سیدرضا تشخیص رسیدگی خربزه با روش غیرمخرب پاسخ آکوستیکی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 89-102]

خ

  • خدادای، محسن اثر روش‌های مختلف عمل‌آوری و انباری بر صفات کیفی ارقام پیاز ایرانی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 29-36]

  • خراسانی، سپیده تاثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی نارنگی جیرفت [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 73-88]

  • خزایی، نعیمه بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 83-96]

  • خسرو شاهلی، محمود شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

  • خوشنام، فرهاد تشخیص رسیدگی خربزه با روش غیرمخرب پاسخ آکوستیکی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 89-102]

د

  • داودی، محمدهادی مطالعه صحرایی و آزمایشگاهی پدیدة گسیختگی طره‌ای در سواحل رودخانة تشکیل شده از مصالح چسبنده [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 21-38]

  • دژم، محمود اثر پرمنگنات پتاسیم، واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]

  • دلاور، مجید مقایسه توابع عملکرد محصولات و تخصیص آب آبیاری بر اساس روش های جدید و قدیم FAO در شبکه آبیاری زاینده رود [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 1-20]

ر

  • راسخ، منصور عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه بندی سیب و کیوی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 63-76]

  • رجبی پور، علی تشخیص رسیدگی خربزه با روش غیرمخرب پاسخ آکوستیکی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 89-102]

  • رحیمی، حسن مطالعه صحرایی و آزمایشگاهی پدیدة گسیختگی طره‌ای در سواحل رودخانة تشکیل شده از مصالح چسبنده [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 21-38]

  • رضوی نبوی، سیدمجتبی برآورد عمق آبشستگی در پایین دست‌ سازه‌های شیب شکن [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 1-14]

  • رفیعی، شاهین تشخیص رسیدگی خربزه با روش غیرمخرب پاسخ آکوستیکی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 89-102]

  • رئیسی استبرق، علی مطالعه آزمایشگاهی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بتن گوگردی [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 1-18]

ز

  • زمردیان، علی تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه انار در خشک‌کن خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 57-72]

س

  • سعیدی راد، محمدحسین تأثیر زمان برداشت، روش‌های برداشت و خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 101-110]

  • سعیدی راد، محمدحسین تأثیر شرایط مختلف کاه‌بر، الک و سرعت جریان هوا بر کیفیت تمیز کردن دانه‌های زیرة سبز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 109-118]

  • سلاجقه، فرشته بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 37-50]

ش

  • شاه بیک، محمدعلی تاثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی نارنگی جیرفت [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 73-88]

  • شیخ الاسلامی، زهرا تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 97-108]

  • شرایعی، پروین تأثیر غوطه وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 69-82]

  • شفاعی بجستان، محمود برآورد عمق آبشستگی در پایین دست‌ سازه‌های شیب شکن [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 1-14]

  • شواخی، فروغ اثر روش‌های مختلف عمل‌آوری و انباری بر صفات کیفی ارقام پیاز ایرانی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 29-36]

ص

  • صادقیان رنانی، مهدی مطالعه آزمایشگاهی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بتن گوگردی [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 1-18]

  • صحرائیان جهرمی، حسین بررسی اثر سرعت دورانی کوبنده، فاصله کوبنده از ضد‌کوبنده و طول ساقه برش‌یافته بر برخی از خصوصیات کیفی گندم [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 89-100]

  • صمدی، امیر مطالعه صحرایی و آزمایشگاهی پدیدة گسیختگی طره‌ای در سواحل رودخانة تشکیل شده از مصالح چسبنده [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 21-38]

ط

  • طهرانی زاده، مینا تهیۀ کربن فعال از چوب نخل خرما با استفاده از تجزیۀ حرارتی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 77-88]

ظ

  • ظریف نشاط، سعید تأثیر شرایط مختلف کاه‌بر، الک و سرعت جریان هوا بر کیفیت تمیز کردن دانه‌های زیرة سبز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 109-118]

ع

  • عباسی، سلیمان بررسی تأثیرگونة گندم و نسبت اختلاط آرد بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 45-56]

  • عباسی، سلیمان مقایسة برخی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی شیر بافت دار با شیر بی چربی و پرچرب در دورة نگهداری [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 41-50]

  • عباسی، نادر مطالعه آزمایشگاهی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بتن گوگردی [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 1-18]

  • عباسپور گیلانده، یوسف عوامل مؤثر بر عملکرد یک سامانه الکترومکانیکی درجه بندی سیب و کیوی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 63-76]

  • عبداله پور، شمس اله ساخت و ارزیابی دستگاه سرزن غلتکی پیاز [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 89-96]

  • عرب حسینی، اکبر تعیین رطوبت بهینه کمپوست جهت تولید پلت کودی با استفاده از اکسترودر [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 75-88]

  • عزت پناه، حمید مقایسة برخی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی شیر بافت دار با شیر بی چربی و پرچرب در دورة نگهداری [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 41-50]

  • علیزاده، سیامک شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

  • علوی پناه، سیدکاظم طراحی و ساخت سامانه پاشش نرخ متغیر کود نیتروژن مایع نقشه- مبنا [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 97-108]

  • علوی نائینی، سیدناصر بررسی اثر سرعت دورانی کوبنده، فاصله کوبنده از ضد‌کوبنده و طول ساقه برش‌یافته بر برخی از خصوصیات کیفی گندم [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 89-100]

  • عمادی، باقر تأثیر شرایط مختلف کاه‌بر، الک و سرعت جریان هوا بر کیفیت تمیز کردن دانه‌های زیرة سبز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 109-118]

غ

  • غضنفری مقدم، احمد تهیۀ کربن فعال از چوب نخل خرما با استفاده از تجزیۀ حرارتی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 77-88]

ق

  • قرآن خوان، مجید اثر پرمنگنات پتاسیم، واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]

ک

  • کاشفی پور، سیدمحمود برآورد عمق آبشستگی در پایین دست‌ سازه‌های شیب شکن [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 1-14]

  • کیانمهر، محمدحسین تعیین رطوبت بهینه کمپوست جهت تولید پلت کودی با استفاده از اکسترودر [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 75-88]

  • کیخا، غلامعلی بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 19-30]

  • کیخا، مهدی بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 19-30]

  • کیخایی، فاطمه بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 19-30]

  • کریمی، غلامحسین بررسی میزان مشارکت آب زیرزمینی کم عمق با شوری‌های مختلف در تأمین نیاز آبی و عملکرد گیاه ذرت [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 31-44]

  • کریمی، مهدی تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 97-108]

  • کشوری، نبی اله تعیین رطوبت بهینه کمپوست جهت تولید پلت کودی با استفاده از اکسترودر [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 75-88]

  • کلباسی، احمد تاثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی نارنگی جیرفت [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 73-88]

گ

  • گرامی، کریم طراحی و ساخت سامانه پاشش نرخ متغیر کود نیتروژن مایع نقشه- مبنا [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 97-108]

  • گنجی خرم دل، ناصر بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 19-30]

ل

  • لطفی، حاجیه شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

م

  • مبلی، حسین تشخیص رسیدگی خربزه با روش غیرمخرب پاسخ آکوستیکی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 89-102]

  • محجوبی، آرش بررسی آثار زهکشی کنترل شده بر شوری خاک، مدیریت آبیاری و عملکرد نیشکر (مطالعۀ موردی کشت و صنعت امام خمینی) [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 25-40]

  • محمدپور، ایران اثر پرمنگنات پتاسیم، واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]

  • محمدزاده، سعید بررسی اثر استفاده از شیرین کننده آسه‌سولفام K بر ماندگاری و پایداری حرارتی آسپارتام در نوشابه رژیمی نوع کولا [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 83-96]

  • مختاری زنوزی، پریا شناسایی مولکولی باکتری‌های با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی آذربایجان بر اساس ژن 16S rDNA [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 51-62]

  • مدندوست، مهدی اثر پرمنگنات پتاسیم، واکس و بسته بندی بر کیفیت و طول دوره انباری میوه موز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]

  • مرید، سعید مقایسه توابع عملکرد محصولات و تخصیص آب آبیاری بر اساس روش های جدید و قدیم FAO در شبکه آبیاری زاینده رود [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 1-20]

  • میرمجیدی، عادل بررسی تأثیرگونة گندم و نسبت اختلاط آرد بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 45-56]

  • مشرف، لاله تأثیر فرآوری هیدراتاسیون گرم سبوس گندم با ذرات ریز بر ترکیبات شیمیایی آن و خواص نانوایی خمیر [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 51-60]

  • مظفری، محمدرضا بررسی تأثیر روش‌های پوست‌گیری و ژنوتیپ بر شاخص‌های شیمیایی و ارگانولپتیکی گردو و تغییر میزان آفلاتوکسین آن [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 37-50]

  • مظلوم زاده، سیدمیثم تأثیر زمان برداشت، روش‌های برداشت و خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 101-110]

  • معدنی، صغری اثر روش‌های مختلف عمل‌آوری و انباری بر صفات کیفی ارقام پیاز ایرانی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 29-36]

  • مفتون آزاد، ندا تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه انار در خشک‌کن خورشیدی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 57-72]

  • مقدسی، مهنوش مقایسه توابع عملکرد محصولات و تخصیص آب آبیاری بر اساس روش های جدید و قدیم FAO در شبکه آبیاری زاینده رود [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 1-20]

  • مقدم واحد، محمد ساخت و ارزیابی دستگاه سرزن غلتکی پیاز [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 89-96]

  • منعم، محمدجواد توسعۀ مدل پویایی سیستم بهسازی شبکۀ آبیاری با توجه به مشارکت کشاورزان و ارتقای مدیریت شبکه [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 1-24]

  • موحدان، محمد ارزیابی مسائل فنی و اجرایی ژئوممبران جهت پوشش مخازن آب [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 15-28]

ن

  • ناصری، عبدعلی بررسی میزان مشارکت آب زیرزمینی کم عمق با شوری‌های مختلف در تأمین نیاز آبی و عملکرد گیاه ذرت [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 31-44]

  • ناصری، عبدعلی بررسی آثار زهکشی کنترل شده بر شوری خاک، مدیریت آبیاری و عملکرد نیشکر (مطالعۀ موردی کشت و صنعت امام خمینی) [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 25-40]

  • ناصری، مجتبی تأثیر شرایط مختلف کاه‌بر، الک و سرعت جریان هوا بر کیفیت تمیز کردن دانه‌های زیرة سبز [دوره 13، شماره 2، 1391، صفحه 109-118]

  • نگارستانی، محمدرضا تاثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی نارنگی جیرفت [دوره 13، شماره 1، 1391، صفحه 73-88]

  • نوری، مرجان مقایسة برخی ویژگی های شیمیایی، فیزیکی و حسی شیر بافت دار با شیر بی چربی و پرچرب در دورة نگهداری [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 41-50]

ه

  • هاشمی پور رفسنجانی، حسن تهیۀ کربن فعال از چوب نخل خرما با استفاده از تجزیۀ حرارتی [دوره 13، شماره 3، 1391، صفحه 77-88]

  • هوشمند، عبدالرحیم بررسی آثار زهکشی کنترل شده بر شوری خاک، مدیریت آبیاری و عملکرد نیشکر (مطالعۀ موردی کشت و صنعت امام خمینی) [دوره 13، شماره 4، 1391، صفحه 25-40]