فناوریهای پس از برداشت
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران

لیلا بهبهانی؛ مریم رواقی

دوره 22، شماره 2 ، دی 1402، ، صفحه 45-54

https://doi.org/10.22092/fooder.2024.359191.1338

چکیده
  سرکه یک چاشنی فراسودمند و پرمصرف در سراسر جهان است که از مواد اولیه مختلفی تهیه می‌شود. گزارش‌های زیادی در تأیید قدرت ضداکسایشی سرکه و استفاده از آن به عنوان کاهنده چربی خون و کاهش وزن وجود دارد. این ماده همچنین به دلیل وجود مواد مغذی مانند کربوهیدرات‌ها، اسیدهای آمینه و پپتیدها، ویتامین‌ها و مواد معدنی یک افزودنی غذایی برتر است. ...  بیشتر