بسته بندی
تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا

بهجت تاج الدین؛ محمود باقری

دوره 23، شماره 2 ، آذر 1403، ، صفحه 129-144

https://doi.org/10.22092/fooder.2024.366324.1397

چکیده
  کینوا گیاهی شبه‌غله و منبع مناسبی از موادمعدنی، ویتامین‌ها، ترکیبات پلی‌فنلی، فیتوسترول‌ها و فلاونوئیدها است. قرار گرفتن آن در شرایط نامساعد نگهداری، منجر به افت کیفیت و زیان اقتصادی می‌شود. هدف از این مطالعه، ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانة کینوا طی مدت بسته‌بندی و نگهداری آن است. بدین منظور، دانة پوست‌گیری‌شدة ژنوتیپ ...  بیشتر

صنایع غذایی
مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز

نسیم شاویسی؛ علی خنجری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ یاسر شهبازی؛ رضا تیموری فرد

دوره 17، شماره 2 ، مهر 1397، ، صفحه 15-28

https://doi.org/10.22092/fooder.2018.121762.1146

چکیده
  در سال‌های اخیر، تحقیقات زیادی روی تولید و به‌کارگیری پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر به‌منظور بسته‌بندی مواد غذایی صورت گرفته است که علل آن افزایش نگرانی به‌کارگیری بی‌رویه بسته‌بندی‌های پلاستیکی و افزایش علاقه مردم برای بهبود کیفیت و ظاهر بسته‌بندی‌های محصولات غذایی است. اهداف مطالعه حاضر بررسی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم ...  بیشتر