نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبیاری جویچه‌ای ارزیابی یکنواختی توزیع آب و نیتروژن در کودآبیاری جویچه‌ای نیشکر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 41-60]
  • آبیاری سطحی توسعة رابطۀ برآورد نفوذ آب در خاک با استفاده از مقیاس سازی در آبیاری جویچه ای [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 1-12]
  • آبیاری سطحی برآورد نفوذ در آبیاری جویچه ای یک در میان ثابت و یک در میان متغیر با استفاده از روش مقیاس سازی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 13-24]
  • آرد دانه خربزه ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [(مقالات آماده انتشار)]
  • آزمون خزش تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [(مقالات آماده انتشار)]
  • آزمون فشاری محوری تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]
  • آزمون نفوذ تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]
  • آسپرژیلوس فلاووس اثر اسانس‌ و عصاره‌های گزنه و نعنا فلفلی در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین B1 [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 67-78]
  • آفات انباری استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [(مقالات آماده انتشار)]
  • آفلاتوکسین اثر اسانس‌ و عصاره‌های گزنه و نعنا فلفلی در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین B1 [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 67-78]
  • آمیلوپکتین بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 61-70]
  • آمیلوز بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 61-70]
  • آنالیز ابعادی توسعة رابطۀ برآورد نفوذ آب در خاک با استفاده از مقیاس سازی در آبیاری جویچه ای [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 1-12]
  • آنتی اکسیدان تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

ا

  • اتانول کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 83-92]
  • اتیلن کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 83-92]
  • اتمسفر اصلاح شده استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [(مقالات آماده انتشار)]
  • ارزیابی حسی تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • اسانس بادرنجبویه بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر کازئینات سدیم- حاوی نانورس و اسانس بادرنجبویه و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون [(مقالات آماده انتشار)]
  • اسانس گیاهی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]
  • استالدئید کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 83-92]
  • اسید فیتیک اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 71-82]
  • اسید فیتیک بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]
  • افت وزنی روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (Allium sativum L.) پس از برداشت آن [(مقالات آماده انتشار)]
  • التیام‌دهی روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (Allium sativum L.) پس از برداشت آن [(مقالات آماده انتشار)]
  • املاح اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [(مقالات آماده انتشار)]
  • امولسیفایر اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [(مقالات آماده انتشار)]
  • امولسیون روغن در آب تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]
  • انجیر استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [(مقالات آماده انتشار)]
  • انرژی بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 31-44]

ب

  • باقیماندۀ سموم اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 71-82]
  • بخاردهی شلتوک بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [(مقالات آماده انتشار)]
  • برنامه‌ریزی آبیاری تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کارایی مصرف آب چغندرقند پاییزه در منطقۀ مشهد [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 15-30]
  • برنج بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 61-70]
  • برنج بهینه سازی مصرف آب و عملکرد برنج در شرایط تنش خشکی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری نکوآباد - اصفهان) [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 25-40]
  • برنج رتون بررسی تأثیر رقم و نوع محصول (اصلی و رتون) بر برخی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و تبدیل شلتوک به برنج سفید [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 93-106]
  • برنج سفید‌ مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [(مقالات آماده انتشار)]
  • برنج قهوه‌ای مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [(مقالات آماده انتشار)]
  • بسته‌بندی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]
  • بیفیدوباکتریوم افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
  • بقولات تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • بیلان حجمی ارزیابی یکنواختی توزیع آب و نیتروژن در کودآبیاری جویچه‌ای نیشکر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 41-60]
  • بهره‌برداری تلفیقی بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 31-44]
  • بهره‌وری آب تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کارایی مصرف آب چغندرقند پاییزه در منطقۀ مشهد [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 15-30]
  • بهره‌وری اقتصادی بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 31-44]
  • بهره‌وری انرژی بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 31-44]
  • بهینه سازی سطح پاسخ تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]

پ

  • پتانسیل زتا تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 61-78]
  • پروبیوتیک بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]
  • پروتئاز تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
  • پروتئین آب‌پنیر بررسی خواص کاربردی فیلم‌ مرکب خوراکی بر پایه ترکیب پروتئین آب پنیر- پولولان [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
  • پلیمرهای زیست تخریب پذیر مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]
  • پمپاژ بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین) [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 31-44]
  • پودر شیر تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
  • پوشش خوراکی افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]
  • پولولان بررسی خواص کاربردی فیلم‌ مرکب خوراکی بر پایه ترکیب پروتئین آب پنیر- پولولان [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]

ت

  • تابع تولید محصول بهینه سازی مصرف آب و عملکرد برنج در شرایط تنش خشکی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری نکوآباد - اصفهان) [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 25-40]
  • تبدیل بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]
  • تبدیل برنج بررسی تأثیر رقم و نوع محصول (اصلی و رتون) بر برخی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و تبدیل شلتوک به برنج سفید [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 93-106]
  • تخلخل بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]
  • ترکیبات ضدمیکروبی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]
  • تشخیص تقلب بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [(مقالات آماده انتشار)]
  • تقسیط کود ارزیابی یکنواختی توزیع آب و نیتروژن در کودآبیاری جویچه‌ای نیشکر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 41-60]
  • تندی اکسایشی تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]

ج

  • جایگزین چربی بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]
  • جذب رطوبت تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 101-111]
  • جوانه‌زنی روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (Allium sativum L.) پس از برداشت آن [(مقالات آماده انتشار)]

چ

  • چغندرقند پاییزه تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کارایی مصرف آب چغندرقند پاییزه در منطقۀ مشهد [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 15-30]

ح

  • حساسیت طراحی، ساخت و واسنجی استاتیکی یک حسگر نیرو-گشتاور شش درجة آزادی جهت اندازه‌گیری نیروها و گشتاور‌های وارد بر ادوات خاک‌ورزی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 107-126]
  • حسگرهای مجاورتی محصول تخمین میزان نیتروژن در گندم زمستانه با استفاده از حسگرهای مجاورتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 109-122]
  • حل پذیری اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [(مقالات آماده انتشار)]

خ

  • خاک اشباع برآورد نفوذپذیری خاک‌های چسبنده اشباع در سدهای زیرزمینی با استفاده از مؤلفه‌های فیزیکی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 1-14]
  • خاک‌ورزی طراحی، ساخت و واسنجی استاتیکی یک حسگر نیرو-گشتاور شش درجة آزادی جهت اندازه‌گیری نیروها و گشتاور‌های وارد بر ادوات خاک‌ورزی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 107-126]
  • خشک شدن مزرعه‌ای روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (Allium sativum L.) پس از برداشت آن [(مقالات آماده انتشار)]
  • خصوصیات پخت بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [(مقالات آماده انتشار)]
  • خصوصیات تکنولوژیکی بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]
  • خصوصیات رئولوژی و حسی مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [(مقالات آماده انتشار)]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [(مقالات آماده انتشار)]
  • خواص ثقلی اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]
  • خواص فیزیکی بررسی تأثیر رقم و نوع محصول (اصلی و رتون) بر برخی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و تبدیل شلتوک به برنج سفید [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 93-106]
  • خواص فیزیکوشیمیایی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [(مقالات آماده انتشار)]
  • خواص کیفی تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • خواص کمی و کیفی ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [(مقالات آماده انتشار)]
  • خواص مکانیکی بررسی تأثیر رقم و نوع محصول (اصلی و رتون) بر برخی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و تبدیل شلتوک به برنج سفید [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 93-106]
  • خواص هندسی اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

د

  • دی اکسید تیتانیم کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 83-92]
  • دانه‌ آفتابگردان آجیلی مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [(مقالات آماده انتشار)]
  • دیتالاگر طراحی، ساخت و واسنجی استاتیکی یک حسگر نیرو-گشتاور شش درجة آزادی جهت اندازه‌گیری نیروها و گشتاور‌های وارد بر ادوات خاک‌ورزی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 107-126]
  • درجه روز رشد کنترل کامپیوتری شرایط محیطی گلخانه: قسمت دوم - آزمون و بررسی عملکرد سیستم [دوره 6، شماره 2، 1384، صفحه 21-38]
  • دزفول تعیین کیفیت و کمیت روغن دو رقم زیتون (زرد و دزفول) در دو منطقة آب و هوایی استان فارس [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 57-66]
  • دشت مشهد تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کارایی مصرف آب چغندرقند پاییزه در منطقۀ مشهد [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 15-30]
  • دینامومتر طراحی، ساخت و واسنجی استاتیکی یک حسگر نیرو-گشتاور شش درجة آزادی جهت اندازه‌گیری نیروها و گشتاور‌های وارد بر ادوات خاک‌ورزی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 107-126]
  • دونات سرخ شده بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]

ذ

  • ذخیره‌سازی تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]
  • ذخیره‌سازی تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [(مقالات آماده انتشار)]

ر

  • رابطۀ نفوذ کوستیاکوف لوئیس توسعة رابطۀ برآورد نفوذ آب در خاک با استفاده از مقیاس سازی در آبیاری جویچه ای [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 1-12]
  • رابطۀ نفوذ کوستیاکوف- لوئیس برآورد نفوذ در آبیاری جویچه ای یک در میان ثابت و یک در میان متغیر با استفاده از روش مقیاس سازی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 13-24]
  • ریز ساختار اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [(مقالات آماده انتشار)]
  • رطوبت پوسته روش مناسب خشک کردن (التیام‌دهی) طبیعی سیر (Allium sativum L.) پس از برداشت آن [(مقالات آماده انتشار)]
  • رقم تعیین کیفیت و کمیت روغن دو رقم زیتون (زرد و دزفول) در دو منطقة آب و هوایی استان فارس [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 57-66]
  • رقم زرد تعیین کیفیت و کمیت روغن دو رقم زیتون (زرد و دزفول) در دو منطقة آب و هوایی استان فارس [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 57-66]
  • رنگ پوسته بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]
  • روش‌های غیر‌مخرب بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [(مقالات آماده انتشار)]
  • روغن زیتون تعیین کیفیت و کمیت روغن دو رقم زیتون (زرد و دزفول) در دو منطقة آب و هوایی استان فارس [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 57-66]
  • روغن زیتون بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر کازئینات سدیم- حاوی نانورس و اسانس بادرنجبویه و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون [(مقالات آماده انتشار)]

ز

  • زمان پیشروی برآورد نفوذ در آبیاری جویچه ای یک در میان ثابت و یک در میان متغیر با استفاده از روش مقیاس سازی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 13-24]
  • زئین خواص مکانیکی، ممانعتی و حرارتی فیلم های نانوکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 79-92]

س

  • ساکارز اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [(مقالات آماده انتشار)]
  • سامانه کنترل ساخت و ارزیابی سامانه کنترل غلظت محلول خروجی سمپاش میزان متغیر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 93-108]
  • سیب‌زمینی تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]
  • سیب‌زمینی تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [(مقالات آماده انتشار)]
  • سبوس تخمیر شده بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]
  • سبوس گندم اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 71-82]
  • سدهای زیرزمینی برآورد نفوذپذیری خاک‌های چسبنده اشباع در سدهای زیرزمینی با استفاده از مؤلفه‌های فیزیکی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 1-14]
  • سفتی بافت تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 45-60]
  • سمپاش ساخت و ارزیابی سامانه کنترل غلظت محلول خروجی سمپاش میزان متغیر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 93-108]

ش

  • شاخص سطح برگ نمون‌سازی جبهه رطوبتی خاک از منبع تغذیه خطی در آبیاری قطره‌ای-نواری [دوره 6، شماره 2، 1384، صفحه 53-66]
  • شاخص غذازاد ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]
  • شدت کاربرد کود ارزیابی یکنواختی توزیع آب و نیتروژن در کودآبیاری جویچه‌ای نیشکر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 41-60]
  • شیراز تعیین کیفیت و کمیت روغن دو رقم زیتون (زرد و دزفول) در دو منطقة آب و هوایی استان فارس [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 57-66]
  • شیر خشک اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [(مقالات آماده انتشار)]
  • شیر کاکائو اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [(مقالات آماده انتشار)]
  • شیره توت اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [(مقالات آماده انتشار)]
  • شلتوک اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم‌سیاه و رضاجو [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 71-80]

ص

  • صفات کیفی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]
  • صمغ بومی بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت) [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 1-14]
  • صمغ دانه ریحان اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [(مقالات آماده انتشار)]
  • صمغ کتیرا اثر شیره توت و صمغ‌های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، خواص آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [(مقالات آماده انتشار)]

ض

  • ضریب آبگذری برآورد نفوذپذیری خاک‌های چسبنده اشباع در سدهای زیرزمینی با استفاده از مؤلفه‌های فیزیکی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 1-14]

ط

  • طیف‌سنجی بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [(مقالات آماده انتشار)]
  • طول‌موج مادون‌قرمز انتخابی ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]

ع

  • عنصر ارتجاعی طراحی، ساخت و واسنجی استاتیکی یک حسگر نیرو-گشتاور شش درجة آزادی جهت اندازه‌گیری نیروها و گشتاور‌های وارد بر ادوات خاک‌ورزی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 107-126]

غ

  • غیرفعال کردن میکروبی ارزیابی تابش انتخابی مادون ‌قرمز بر غیر فعال‌سازی باسیلوس سرئوس به روش سطح پاسخ [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 57-70]
  • غلظت متغیر ساخت و ارزیابی سامانه کنترل غلظت محلول خروجی سمپاش میزان متغیر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 93-108]

ف

  • فیبر رژیمی بررسی تاثیر دماهای مختلف نگهداری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتارم در سبوس گندم [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 81-90]
  • فرآورده گوشت سفید بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]
  • فرمولاسیون بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]
  • فیلم خوراکی مطالعه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس کاکوتی کوهی، عصاره اتانولی بر موم و نانوذرات سلولز [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 15-28]
  • فیلم مرکب بررسی خواص کاربردی فیلم‌ مرکب خوراکی بر پایه ترکیب پروتئین آب پنیر- پولولان [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
  • فیلم نانوکامپوزیت خواص مکانیکی، ممانعتی و حرارتی فیلم های نانوکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 79-92]

ق

  • قابلیت زیستی افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

ک

  • کازرون تعیین کیفیت و کمیت روغن دو رقم زیتون (زرد و دزفول) در دو منطقة آب و هوایی استان فارس [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 57-66]
  • کازئینات سدیم بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر کازئینات سدیم- حاوی نانورس و اسانس بادرنجبویه و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون [(مقالات آماده انتشار)]
  • کرنش‌سنج طراحی، ساخت و واسنجی استاتیکی یک حسگر نیرو-گشتاور شش درجة آزادی جهت اندازه‌گیری نیروها و گشتاور‌های وارد بر ادوات خاک‌ورزی [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 107-126]
  • کشاورزی دقیق ساخت و ارزیابی سامانه کنترل غلظت محلول خروجی سمپاش میزان متغیر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 93-108]
  • کشاورزی دقیق تخمین میزان نیتروژن در گندم زمستانه با استفاده از حسگرهای مجاورتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 109-122]
  • کیفیت بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 61-70]
  • کیفیت پخت بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]
  • کیک اسفنجی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]
  • کیک فراسودمند تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 29-40]
  • کم‌آبیاری بهینه سازی مصرف آب و عملکرد برنج در شرایط تنش خشکی (مطالعه موردی: شبکه آبیاری نکوآباد - اصفهان) [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 25-40]

گ

  • گذر از حالت شیشه‌ای تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
  • گزنه اثر اسانس‌ و عصاره‌های گزنه و نعنا فلفلی در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین B1 [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 67-78]
  • گندم تخمین میزان نیتروژن در گندم زمستانه با استفاده از حسگرهای مجاورتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 109-122]
  • گوجه‌فرنگی کارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجه‌فرنگی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 83-92]

ل

  • لاکتوباسیلوس افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

م

  • ماندگاری بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]
  • ماندگاری تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]
  • محتوای رطوبت مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [(مقالات آماده انتشار)]
  • مدیریت موضعی ساخت و ارزیابی سامانه کنترل غلظت محلول خروجی سمپاش میزان متغیر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 93-108]
  • مدل بورگر تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [(مقالات آماده انتشار)]
  • مدل عباسی و همکاران ارزیابی یکنواختی توزیع آب و نیتروژن در کودآبیاری جویچه‌ای نیشکر [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 41-60]
  • میکروارگانیسم و بسته‌بندی استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [(مقالات آماده انتشار)]
  • مواد غذایی پودری بررسی امکان کاربرد طیف‌سنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفه‌های اصلی در تشخیص تقلب آرد نخود‌چی [(مقالات آماده انتشار)]
  • مواد معدنی مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرف‌کنندگان [(مقالات آماده انتشار)]
  • مونت موریلونیت خواص مکانیکی، ممانعتی و حرارتی فیلم های نانوکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 79-92]

ن

  • نان تست ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [(مقالات آماده انتشار)]
  • نانوپرکننده خواص مکانیکی، ممانعتی و حرارتی فیلم های نانوکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 79-92]
  • نانوذرات دوپه بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]
  • نانورس بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر کازئینات سدیم- حاوی نانورس و اسانس بادرنجبویه و تأثیر آن بر مقاومت اکسیداتیو روغن زیتون [(مقالات آماده انتشار)]
  • نیتروژن تخمین میزان نیتروژن در گندم زمستانه با استفاده از حسگرهای مجاورتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 109-122]
  • نشاسته بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 61-70]
  • نعنا فلفلی اثر اسانس‌ و عصاره‌های گزنه و نعنا فلفلی در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین B1 [دوره 16، شماره 3، 1394، صفحه 67-78]
  • نفوذپذیری برآورد نفوذ در آبیاری جویچه ای یک در میان ثابت و یک در میان متغیر با استفاده از روش مقیاس سازی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 13-24]

و

  • ویتامین C بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]
  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 41-56]
  • ویژگی های حسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 29-44]
  • ویسکوزیته بررسی خواص فیزیکوشیمیایی ارقام برنج در دو منطقه مختلف کشت در ایران [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 15-28]

ه

  • هیپوکلریت بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]
  • هیدراتاسیون سرد و گرم اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 71-82]
  • هیدروترمال اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش اسید فیتیک و باقیماندۀ سموم دفع آفات نباتی [دوره 16، شماره 2، 1394، صفحه 71-82]
  • هیدروکلوئید بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب [دوره 17، شماره 1، 1397، صفحه 1-14]
  • هم‌افزا (سینرژیست) بررسی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسید روی دوپه شده با مس و آلومینیوم بر علیه شیگلا فلکسنری [دوره 17، شماره 2، 1397، صفحه 91-100]