دوره 22 (1402)
دوره 21 (1401)
دوره 20 (1400)
دوره 19 (1399)
دوره 18 (1398)
دوره 17 (1397)
دوره 16 (1394)
دوره 15 (1393)
دوره 14 (1392)
دوره 13 (1391)
دوره 12 (1390)
دوره 11 (1389)
دوره 10 (1388)
دوره 9 (1387)
دوره 8 (1386)
دوره 7 (1385)
دوره 6 (1384)
دوره 5 (1383)
نویسنده = فرزاد گودرزی
تعداد مقالات: 8
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا
دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 39-50
چکیده
میزان افت فشار استاتیک هوای در حال گذر از خلال توده محصولات کشاورزی یکی از دادههای اساسی برای انتخاب دمنده مورد استفاده در سیستمهای هوادهی یا خشک کردن آنها است. در این مطالعه با استفاده از یک دستگاه شبیهساز که متشکل از بخشهای کمپرسور هوا، دبیسنج جریان هوا، مخزن استوانهای شکل و یک فشار سنجU شکل بود، میزان افت فشار استاتیک ... بیشترمقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کنهای خورشیدی (مطالعه موردی: خشککن انگور)
دوره 19، شماره 2 ، دی 1399، ، صفحه 57-76
چکیده
تمایل به استفاده از انرژی خورشید و خشککنهای آفتابی برای خشک کردن مواد غذایی در حال افزایش است. مهمترین ایراد این خشککنها، پایین بودن کارایی آنهاست. برای رفع این مشکل، در این پژوهش کالکتور و محفظه جدیدی ساخته و ارزیابی شد. پوشش دو لایه شیشهای کالکتور جدید از تعدادی قطعات شیشهای تشکیل شده است که نسبت به هم آرایشی پلهای پدید ... بیشتراثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانهزنی سیبزمینی
دوره 18، شماره 1 ، شهریور 1398، ، صفحه 47-60
چکیده
جوانهزنی، عامل حدود 12 تا 17 درصد ضایعات انباری سیبزمینی است. با وجود روشهایی کارآمد مانند کاربرد کلروپروفام برای کنترل جوانهزنی، نمایان شدن جنبههای مضر مصرف نگهدارندههای شیمیایی، و اقبال روز افزون مصرف کنندگان به فرآوردههای سالم، نیاز به ترکیبات طبیعی مهارکننده جوانهزنی را ضروری کرده است. بر این اساس، در این تحقیق ... بیشترکارایی نانو ذرات اکسید تیتانیم در حذف بوی نامطلوب از فضای نگهداری گوجهفرنگی
دوره 16، شماره 2 ، شهریور 1394، ، صفحه 83-92
چکیده
گوجهفرنگی محصولی زراعی و فرازگرا با ظرفیت بالای تولید اتیلن و دیگر ترکیبات آلی فرار مانند اتانول و استالدئید است که حدود یکسوم میزان تولیدی آن در فاصلۀ بین برداشت تا مصرف از بین میرود. در این مطالعه از دو غلظت 5/0 و 5 گرم در لیتر محلول نانو دی اکسید تیتانیوم برای ایجاد تأخیر در تولید بوی نامطلوب ناشی از تجمع اتانول و استالدئید ... بیشترتأثیر 1- متیل سیکلوپروپن بر زمان رسیدن گوجه فرنگی در انبار
دوره 15، شماره 2 ، شهریور 1393، ، صفحه 89-98
چکیده
گوجهفرنگی یکی از محصولات زراعی مهم ایران است. سالانه نزدیک به 30 درصد گوجه تولیدی کشور در فاصلۀ برداشت تا مصرف از بین میرود. ظرفیت بالای تولید اتیلن در گوجهفرنگی دلیل اصلی رسیدن پس از برداشت سریع این محصول و خسارات ناشی از آن است. در این مطالعه، از غلظتهای مختلف گاز 1- متیل سیکلوپروپن برای افزایش دورۀ انبارداری گوجهفرنگی ... بیشتراثر پرتوهای بتا بر تغییرات کمی و کیفی سیبزمینی طی انبارداری
دوره 12، شماره 3 ، آذر 1390، ، صفحه 45-56
چکیده
نگهداری سیبزمینی پس از برداشت با مشکلات عمدهای همراه است. تقریباً 30 درصد محصول تولیدی کشور طی چند ماه نگهداری از بین میرود. استفاده از نگهدارندههای شیمیایی نه تنها به نگهداری مناسب محصول در انبار کمک نمیکند، بلکه اثراتجانبی نامطلوبی را نیز بهدنبال دارند. در این مطالعه اثر پرتو بتا بر نگهداری غدههای سیبزمینی ... بیشتربررسی اثر مصرف کودهای نیتروژن دار و پتاسیم دار بر تغییرات کیفی سیب زمینی در دورة انبارداری
دوره 10، شماره 4 ، اسفند 1388، ، صفحه 39-50
چکیده
اثر کودهای نیتروژندار و پتاسیمدار بر تغییرات کمی و کیفی سیبزمینی رقم آگریا طی دورة 5 ماهه انبارداری، در یک طرح بلوک کامل تصادفی و در قالب آزمایش فاکتوریل با پنج سطح کود نیتروژندار و سه سطح کود پتاسیمدار در سه تکرار طی سالهای (1384-1383) مطالعه شد. تیمارهای کودی همزمان با کشت و یا در مرحلة داشت انجام شد. بررسی ماهانه ... بیشتراندازه گیری مقاومت تودة سیب زمینی رقم مارفونا به عبور جریان هوا
دوره 7، شماره 1 ، خرداد 1385، ، صفحه 43-54