مقاله پژوهشی کنترل کیفیت مواد و فرایندهای غذایی
بهینه سازی شرایط عملیاتی دما و زمان فرآیند نمک زدایی از آب پنیر با استفاده از رزین های کاتیونی به روش سطح پاسخ

امید احمدی

دوره 24، شماره 1 ، خرداد 1404، صفحه 1-14

https://doi.org/10.22092/fooder.2025.366792.1401

چکیده
  کاهش نمک از آب ­پنیر باعث بهبود کیفیت و طعم نهایی محصولات لبنی می‌شود و به حفظ سلامت مصرف‌کنندگان کمک می‌کند. کاهش نمک همچنین می‌تواند به افزایش قابلیت استفادۀ مجدد از آب­پنیر و کاهش آلودگی محیط‌زیست کمک کند. در تحقیق حاضر از رزین‌های کاتیونی برای کاهش غلظت نمک آب ­پنیر استفاده گردید. مقدار 50 میلی ­لیتر آب ­پنیر با  50 ...  بیشتر