موضوعات = صنایع غذایی
تعداد مقالات: 42
1. مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 فروردین 1398

10.22092/fooder.2019.122910.1163

لاله مهریار؛ مرتضی اسلامی؛ محسن اسمعیلی؛ هادی بهرامی


2. تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 مرداد 1399

10.22092/fooder.2019.125299.1202

محمداسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو


3. بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 187-202

10.22092/fooder.2019.125042.1197

جلال محمدزاده؛ جواد زنگانه؛ علیرضا صابری


5. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 141-158

10.22092/fooder.2019.125466.1204

فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ محمود عظیمی


6. بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 127-140

10.22092/fooder.2020.124738.1194

مجتبی کرم پور؛ رسول معمار دستجردی؛ مجید رهنما؛ مهدی سعادت فرد


7. ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 107-126

10.22092/fooder.2020.124616.1190

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی


12. استفاده از فن آوری بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 75-90

10.22092/fooder.2019.123603.1178

اکبر جوکار؛ حمید زارع؛ هما بهمدی


13. تعیین ویژگی‌های لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 29-44

10.22092/fooder.2019.123267.1174

رویا فرهادی؛ امیرحسین افکاری سیاح؛ بهاره جمشیدی؛ احمد موسی پور گرجی


15. اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 15-28

10.22092/fooder.2019.122744.1168

مطهره درود؛ محمد دانشی؛ محمدرضا ناطقی


17. بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک

دوره 18، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 1-16

10.22092/fooder.2018.121452.1135

حامد اردشیر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


21. ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی

دوره 18، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 17-32

10.22092/fooder.2019.122208.1156

سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی


23. ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست

دوره 18، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 75-86

10.22092/fooder.2019.121669.1143

محمداسماعیل نصرآبادی؛ مهدی نیکفرجام