آریایی، پیمان
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]
آزاد بخت، محسن
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
آزاد بخت، محسن
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
آصفی، نارملا
مدلسازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]
آصفی، نارملا
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
ا
ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
ارمی، فاطمه
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]
اسدالله زاده، محمد جواد
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
الوند، معصومه
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
امجد، لیلا
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
ب
باقری، رویا
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]
بهمدی، هما
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
پ
پاژنگ، یعقوب
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
ج
جعفری، سید مهدی
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]
ح
حبیبی، رضا
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
حسنی، مریم
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
حسینی، ابراهیم
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
حسین نژادمیر، اکرم
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
خادمی، فریال
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
خسروشاهی، اصغر
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
خواجه، نیوشا
بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیبزمینی سرخشده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]
د
دانشزاده، منصوره سادات
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
دین پناه، رضا
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
ر
رحمتی، شفیع
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
رنجبر ندامانی، آزاده
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
رنجبر ندامانی، آزاده
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
روفه گری نژاد، لیلا
مدلسازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]
روفه گری نژاد، لیلا
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
زمردی، شهین
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
س
سیفی، جواد
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
سیف کردی، علی اکبر
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
ش
شیخ، فاطمه
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
شهیدی، سیداحمد
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
شهیری طبرستانی، هدی
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
ص
صیاد حق شمار، رضا
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
صادقی ماهونک، علیرضا
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
صیامی عراقی، سمیرا
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
ض
ضیایی فر، امان محمد
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]
ع
عاقلی کهنه شهری، امیر
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
عباسپور، حسین
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
غ
غلامی، شعیب
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
ف
فیاض، یاسمین
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
فرهادی، صحرا
بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلیساکارید خارج سلولی بر ویژگیهای رئولوژیک ماست همزده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]
قزاق جاهد، رضا
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
قمری، فاطمه
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
ک
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
کیانی، حسین
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
کاوه، شیما
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
گ
گلشن تفتی، ابوالفضل
اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]
م
محمدی، بهاره
اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]
محمدی گل، رضا
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
محمدی نافچی، عبدالرضا
بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیبزمینی سرخشده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]
محمدی نافچی، عبدالرضا
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
محمودی، محمد جواد
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
معتمد زادگان، علی
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
ملک زاده، زهرا
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
مینایی، سعید
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
مهدویان، علیرضا
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
مورکی، نرگس
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
ن
نقی زاده رئیسی، شهرام
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
نقوی گرگری، آذر
مدلسازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]
نوری، لیلا
بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیبزمینی سرخشده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]
و
واحدی ترشیزی، محمد
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
واحدی ترشیزی، محمد
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
وکیل زاده کاجی، بابک
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
ه
هاشمی، جعفر
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
هاشمی، سیده مائده
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
هنرور، مسعود
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
ی
یارقلی، بهمن
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]