آذرپژوه، الهام
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
آذرپژوه، الهام
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
آزاد بخت، محسن
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
ا
امام جمعه، زهرا
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
ب
بیضایی، بیتا
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
بیگ محمدی، زهرا
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
بهبهانی، لیلا
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]
پ
پور رشیدی، مهدی
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
ت
توکلی پور، حمید
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
ج
جعفریان، سارا
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
جوادین دیوشلی، ستاره
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
چ
چاجی، حسین
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
ح
حجت الاسلامی، محمد
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
حسینی، حمید
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
حسینی، سمیرا
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]
حسین مردی، فاطمه
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
خ
خیرخواه فقرا، سحر
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ر
رحمن، علیرضا
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاجخروس، بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کمچرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]
رحمن، علیرضا
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
رسولی، مرضیه
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
رضایی فریمانی، مجید
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
رهبری، سیامک
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
رواقی، مریم
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]
روزبه، لیلا
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
روفیگری حقیقت، شیوا
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
ز
زراعتگر، هادی
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
زمردی، شهین
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
س
سالک نجات، مریم
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
سلیمانی فرد، منصوره
بررسی ویژگیهای دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-68]
ش
شرایعی، پروین
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
شرایعی، پروین
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
ص
صادقی، علیرضا
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
صالحی فر، مانیا
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاجخروس، بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کمچرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]
صفائی چائیکار، صنم
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
ض
ضیاالحق، سیدحمیدرضا
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
ضیایی فر، امان محمد
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
ع
عزیزی، محمد حسین
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
عسگری، غلامرضا
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
علایی، محمد
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاجخروس، بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کمچرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]
غ
غلامی، شعیب
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
ف
فاضل، محمد
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
فیضی، جواد
بررسی ویژگیهای دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-68]
ق
قربانی، محمد
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
قوانلو، مهدی
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
ک
کاظمی پور، فرزاد
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
کلباسی اشتری، احمد
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
ل
لقمانی، سید وحید
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
م
متشفی، حدیث
تاثیر افزودنیها ،حاملها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
متولی جلالی، مریمالسادات
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
مختاری، زهره
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
مینائی، سعید
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
مهدویان، علیرضا
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
مولوی، هومان
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
ن
نجفی، علی
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
و
واحدی ترشیزی، محمد
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
وارسته، فریال
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
ه
هاشمی، مریم
تاثیر افزودنیها ،حاملها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
همایونی راد، عزیز
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]