آ
-
آغازگرهای تجاری
بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلیساکارید خارج سلولی بر ویژگیهای رئولوژیک ماست همزده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]
-
آنتیاکسیدان
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
ا
-
اپوکسی
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
-
ازندهی
ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]
-
اسانس آویشن شیرازی و ترخون
بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیبزمینی سرخشده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]
-
اسانس پوست پرتقال
تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]
-
افزودنیهای شیمیایی
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
-
اکسیداسیون
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
-
الکل
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
-
اندیسهای رنگ
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
-
اولئورزین کلروفیل
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
-
اولئورزین لیکوپن
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
-
اولئوزوم دانه کنجد
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
ب
-
بافت
بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلیساکارید خارج سلولی بر ویژگیهای رئولوژیک ماست همزده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]
-
برنج
ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]
-
بیوشیمیایی
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
پ
-
پایداری آنزیم "
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
-
پیاز"
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
-
پپتید
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
-
پروبیوتیک
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
-
پروتئین دانه کنجد
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
-
پروفایل بافتی
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
-
پیشتیمار
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
-
پلیساکاریدهای خارج سلولی
بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلیساکارید خارج سلولی بر ویژگیهای رئولوژیک ماست همزده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]
-
پنیر بدون آب پنیر عملگرا
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
-
پوسته شلتوک برنج
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]
-
پوشش خوراکی
تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]
-
پوشش صمغ زدو
بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیبزمینی سرخشده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]
ت
-
ترکیبات فنلی
تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 135-150]
-
ترمولیزین"
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
-
تیمار حرارتی
اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]
-
تیمارهای الکتریکی
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
-
تنش برشی
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
-
تنش عمودی
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
چ
-
چروکیدگی
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
ح
-
حداقل مربعات جزئی
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
-
حلال
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
-
حلالیت در آب
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
خ
-
خاک آلوده"
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
-
خامهترش
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
-
خرما
اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]
-
خشککردن سیب
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
-
خواص مکانیکی
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
د
-
دمای پایین
اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]
ر
-
رسیدگی انجیر
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
-
رنگدانۀ طبیعی
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
-
روش سطح پاسخ
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
ژ
-
ژل کامپوزیت
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
س
-
سیبزمینی سرخشده
بررسی تاثیر پوشش صمغ زدو حاوی دو اسانس آویشن شیرازی و ترخون بر ترکیبات شیمیایی و بافت خلال سیبزمینی سرخشده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 51-62]
-
سطح پاسخ
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
ش
-
شاهی"
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
-
شبیهسازی
مدلسازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]
-
شبیهسازی
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
ض
-
ضد عفونی
اثر تیمارهای فیزیکی در کاهش میزان آلودگی میکروبی و کنترل آفات انباری در ارقام خرمای قصب و شمسایی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 1-12]
-
ضریب انتقال حرارت جابهجایی
مدلسازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]
ط
-
طبقهبندی
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
-
طیفسنجی مرئی/ فروسرخ نزدیک موجکوتاه
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
ظ
-
ظرفیت نگهداری آب
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
ع
-
عصاره متانولی
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
-
عصارۀ زرشک
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
غ
-
غیرمخرب
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انجیر با استفاده از طیفسنجی فروسرخ نزدیک موج کوتاه/مرئی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 109-122]
ف
-
فسفات کاهشیافته
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
-
فعالیت ضد باکتریایی
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
-
فلاونوئید کل
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
-
فیلم نشاسته ساگو
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
-
فیله ماهی
تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]
-
فنل کل
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
ق
-
قوام دهنده
بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلیساکارید خارج سلولی بر ویژگیهای رئولوژیک ماست همزده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]
ک
-
کاروتنوئید
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
-
کاهو"
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
-
کربوکسی متیل سلولز "
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز والکل و دما بر روی پایداری آنزیم ترمولیزین [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 91-102]
-
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
-
کیفیت
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]
-
کلروفیل
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
-
کلسینه کردن
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]
گ
-
گیاه آبزی
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبکLaurencia papillosa با روش مایکروویو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 57-74]
-
گرادیان ولتاژ
بررسی تغییرات خواص کیفی آب نارنج طی فرایند حرارت دهی اهمیک [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 1-14]
م
-
ماست همزده
بررسی تأثیر آغازگرهای تجاری تولید کننده پلیساکارید خارج سلولی بر ویژگیهای رئولوژیک ماست همزده [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 151-164]
-
مایکروویو
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]
-
مالتودکسترین
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
-
ماندگاری
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]
-
محصولات گوشتی
تأثیر جایگزینی نسبی فسفات با نشاسته اصلاح شده سیبزمینی در فرمولاسیون سوسیس کوکتل [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 93-108]
-
محصولات گوشتی
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]
-
مدل رئولوژیکی کارئا
بررسی تأثیر همزمان مالتودکسترین و باکتریهای پروبیوتیک بر ویژگیهای رئولوژیکی خامهترش [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 15-30]
-
مدلسازی
شبیهسازی عددی با کامسول و مدلسازی با روش سطح پاسخ اثر فاکتورهای خشککردن بر چروکیدگی سیب خشک شده [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 30-50]
-
مدول افت
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
-
مدول ذخیره
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژلهای کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 151-168]
-
میزان آمیلوز
ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]
-
مهاجرت
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
-
موسیلاژ گل ختمی
تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 179-192]
-
میوه به
بررسی ویژگیهای مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 103-114]
ن
-
نان فراسودمند
کاربرد اولئورزین رنگدانههای طبیعی کلروفیل، لیکوپن و عصارۀ زرشک در نان بربری و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نان [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 165-178]
-
نانوذرات
بررسی مهاجرت بیسفنول آ دی گلایسیدیل اتر از لاک نانو اپوکسی و مقایسه آن در مشابههای غذایی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 63-74]
-
نانوذرات متخلخل سیلیکا
سنتز نانوذرات متخلخل سیلیکا از پوسته شلتوک برنج به روش تخریب حرارتی [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 115-134]
-
نیترات کادمیوم"
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
-
نرمافزار کامسول
مدلسازی دوبعدی انتقال حرارت فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب زمینی [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 13-34]
-
نمرۀ ژلاتینه شدن
ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]
و
-
و "
بررسی جذب و توزیع کادمیوم در بخشهای مختلف سبزیجات رایج در کشور [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 169-183]
-
ویژگیهای پخت
ارزیابی تأثیر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی برنج (رقم فجر) [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 119-138]
-
ویژگیهای مکانیکی
بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگیهای فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی نشاستۀ ساگو [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 139-150]
ه
-
هیدروکلوئید
بررسی تاثیر کیتوزان به همراه صمغ دانه ریحان و اسانس گزنه بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی وحسی همبرگرتازه [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 75-92]
-
هیدرولیز آنزیمی
مقایسه ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز [دوره 21، شماره 2، 1401، صفحه 75-90]
-
هویج
مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ [دوره 21، شماره 1، 1401، صفحه 35-56]