آبپنیر
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
آرد دانه تاج خروس
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاجخروس، بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کمچرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]
آرنیوس
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
آلوئهورا
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
آنزیمبری
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
آون مایکروویو
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
ا
اثر ضد قارچی
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
ارزیابی حسی
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
ارزیابی کیفی
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
ایزوله پروتئین شیر
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
استریفیکاسیون
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
اسید گالاکتورونیک
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
اکسرژی
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
الکترواسپری
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
الکترود
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
الکل
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]
انتشار در چاهک
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]
انرژی
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
انرژی فعالسازی
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
اینولین
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ب
بذر کتان
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
پ
پاتوژن های بیماریزا
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]
پایداری
تاثیر افزودنیها ،حاملها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
پایدارکنندهها
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
پاستیل پفی
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
پخت فروسرخ
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
پرلیت
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
پروبیوتیک
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]
پست بیوتیک
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]
پلی اتیلن ترفتالات
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
پوره عناب- سیب
بررسی اثر پروتئین آبپنیر و صمغ دانه کتان بر ویژگیهای فیزیکی و حسی پاستیل پفی پوره عناب-سیب [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 1-20]
پوست پرتقال
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
پوشش خوراکی
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
ت
تخمیر
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]
تخمیر کنترل شده سبوس برنج
تاثیر پخت با سامانه تابش مادونقرمز-بخار فوق اشباع در کنترل کپکزدگی نان گندم حاوی خمیرترش سبوس برنج [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 69-84]
ج
جایگزین تخم مرغ
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
جایگزین چربی
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاجخروس، بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کمچرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]
چ
چای سبز
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
خ
خرما
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]
خشککن پاششی
تاثیر افزودنیها ،حاملها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
خشک کن رفرکتنس ویندو
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
د
دارورسانی خوراکی
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
ر
ریزپوشانی
بررسی ویژگیهای دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-68]
رفتار ذوبشوندگی
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
روش سطح پاسخ
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
روش سطح پاسخ
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
رئولوژی
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
ز
زایلاناز
تاثیر افزودنیها ،حاملها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
زردآلو
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
زمان ماندگاری
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
س
سیب
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
سرطان روده بزرگ
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
سرکه
بررسی تولید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی سرکه خرمای استعمران [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 45-54]
سس مایونز رژیمی
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
ش
شیرینکنندههای حجمی
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
شکلات تلخ
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با ایزومالت، اینولین و سوربیتول بر ویژگیهای فیزیکی و حسی شکلات تلخ [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 147-162]
ص
صمغ زدو
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
صمغ کتیرا
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
ع
عصاره پروپولیس
بررسی ویژگیهای دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-68]
ف
فرایند اهمیک
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
فعالیت آنزیمی
تاثیر افزودنیها ،حاملها و متغیرهای فرایندخشک کردن به روش پاششی بر پایداری زایلاناز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 181-194]
فلزات سنگین
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
ق
قارچ دکمهای
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
ک
کاهش تلفات
بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی زردآلو [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 49-66]
کیفیت
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
کمک فیلتر
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
کورکومین
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
گ
گرادیان ولتاژ
آنالیز انرژی و اکسرژی در فرایند اهمیک طی پختن: مطالعۀ موردی قارچ دکمهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 195-208]
ل
لاکتوباسیلوس کازئی
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پستبیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 81-96]
م
ماست بستنی
مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوهای [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ماندگاری
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلیفنلاکسیداز در تولید چای سبز [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 97-114]
مدلسازی
ساخت و مشخصهیابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 129-146]
مدلسازی ریاضی
تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگیهای کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 163-180]
میوه فیسالیس
بررسی اثر استفاده از پودر میوه فیسالیس و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در تهیه سس مایونز رژیمی [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 21-44]
ن
نانوذرات
بررسی ویژگیهای دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-68]
نانو کیبوزوم
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
نانو کپسول
بهبود پایداری و خواص ضد سرطانی نانو کیبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با اودراژیت در برابر سلولهای سرطانی کولورکتال HT-29 [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 35-48]
نوشیدنی مالت گازدار
بررسی مهاجرت کلی پلیاتیلن ترفتالات و فلزات سنگین در محلول مدل نوشیدنی مالت گازدار طی زمان نگهداری [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 115-128]
و
ویژگی های فیزیکوشیمیایی
بررسی ویژگیهای دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس [دوره 22، شماره 2، 1402، صفحه 55-68]
ه
هلو
بررسی کارایی سیستم پیوسته رفرکتنس ویندو بر سنتیک خشک شدن و خواص فیزیکی ورقه های سیب و هلو و مقایسه آن با خشککردن با هوای داغ و آفتابی [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 15-34]
همبرگر کم چرب
تأثیر جایگزینی بخشی از چربی با آرد تاجخروس، بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت همبرگر کمچرب [دوره 22، شماره 1، 1402، صفحه 67-80]