آخوندزاده بستی، افشین
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
آذرپژوه، الهام
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
آذرپژوه، الهام
بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]
آل حسینی، الهام
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
ا
احدی، نفیسه
تأثیر فیبر چغندر قند بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوهای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]
احمدی چناربن، حسین
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]
اسماعیل زاده، مارل
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
الهیان، سمانه
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
انصاری فر، الهام
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
ب
بابلانی مقدم، نیما
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
بریری، دامون
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
برنجی، شیلا
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
بهرامی، محمد عرفان
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
بهمدی، هما
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
پ
پورسلیمانی، ثنا
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
خلیلیان موحد، محمد
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
خنجری، علی
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
خوش کیش، مارال
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]
ر
رامئه، ولی الله
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
رضایی، اشکان
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
رضوی، سید محمد علی
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
ز
زارعی، فاطمه
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
زمردی، شهین
تأثیر فیبر چغندر قند بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوهای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]
زنگانه، جواد
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
س
سالم، ارمغان
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
سیدین اردبیلی، سید مهدی
بررسی اثر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیهپذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آبپنیر حاوی اسانس آویشن در بستهبندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]
سیدین اردبیلی، مهدی
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
سلطانی، مصطفی
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
ش
شرایعی، پروین
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
شرایعی، پروین
بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]
شریفان، انوشه
بررسی اثر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیهپذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آبپنیر حاوی اسانس آویشن در بستهبندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]
شهیدی، سیداحمد
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
شهیدی، فخری
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
ص
صالحی پور، فریده
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
ض
ضرابی اول، محبوبه
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
ع
عظیمی نژادیان، هادی
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
عقبایی، کوثر
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
غ
غلامعلی پور علمداری، ابراهیم
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
ف
فدائی نوغانی، وجیهه
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]
فدوی، قاسم
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
فرجی، علیرضا
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
فرجی، علیرضا
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
فعله گری، اوریا
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
ق
قدس ولی، علی رضا
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
قراچورلو، مریم
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]
قربانی، حنانه
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
قنبری، الناز
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
ک
کهزادیان، مریم
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]
کوهی، محمدکاظم
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
گ
گودرزی، فرزاد
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]
ل
لشگری، مجید
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
لطفی، ولی اله
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
م
محبی، محبت
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
محمدی، سوده
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
محمدی ثانی، علی
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
محمدزاده، جلال
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
محمدی گل، رضا
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
محمودی اشکفتکی، محمود
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
میرحسینی مقدم، مهسا
بررسی اثر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیهپذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آبپنیر حاوی اسانس آویشن در بستهبندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]
مشتاق، ندا
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]
مشرف، لاله
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]
مقیمی، نجمه
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
ملاشاهی، مهدی
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
میلانی، الناز
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
ملک، سعید
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]
موحد، سارا
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]
ن
ناطقی، لیلا
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
نجف نجفی، مسعود
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
نخ زری مقدم، علی
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
نقی پور، فریبا
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
نقی پور، فریبا
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
نورعلیزاده اطاقسرا، مرتضی
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
ه
هنرور، مسعود
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
ی
یگانه زاد، سمیرا
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]