آ
-
آجیل و دانههای خوراکی
مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]
-
آرد بلوط
اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]
-
آرد نخود فرنگی
بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]
-
آکریلآمید
بررسی ترکیبات ضد تغذیهای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]
-
آنتی اکسیدان
تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگیهای ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]
-
آنتیاکسیدان طبیعی
مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشکشده با آون مادونقرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]
ا
-
ارزیابی حسی
بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]
-
ازگیل
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
-
ایزوله پروتئین آب پنیر
پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]
-
ایزومالت
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]
-
اسانس خوراکی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتیکوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]
-
استویوزید
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]
-
اشریشیا کلی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتیکوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]
-
افت فشار ناشی از اصطکاک
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر بهعنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]
-
اکسترودر
بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]
-
اکسیداسیون
تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]
-
انبارداری
تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]
ب
-
بافت
بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]
-
بافت
اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]
-
بخاردهی
اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]
-
برشته کردن
تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]
-
برنج سالم
اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]
-
بستنی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
پ
-
پایداری امولسیون
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]
-
پایداری حرارتی
بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]
-
پیاز
تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]
-
پراکسید
تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]
-
پردازش تصویر
بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]
-
پروتئین بالا
بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]
-
پس از برداشت
تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]
-
پسته
تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]
-
پسماند فرآوری
تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگیهای ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]
-
پسماند کشاورزی
تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگیهای ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]
-
پسماند کشاورزی
مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشکشده با آون مادونقرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]
-
پولگون
ارزیابی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتیکوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]
ت
-
تخلخل
تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]
-
تیمار حرارتی
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]
ج
-
جایگزین شکر
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]
خ
-
خشککن آفتابی
مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کنهای خورشیدی (مطالعه موردی: خشککن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]
-
خشک کن پاششی
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]
-
خصیصه رنگی
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]
-
خصوصیات فیزیکیوشیمیایی
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
-
خصوصیات کیفی
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]
-
خواص بیوفیزیکی
مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]
-
خواص حسی
اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]
د
-
درصد حلالیت
پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]
-
درونپوشانی
ارزیابی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتیکوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]
ر
-
راندمان حرارتی
مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کنهای خورشیدی (مطالعه موردی: خشککن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]
-
رقم پرمحصول
اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]
-
روش سطح پاسخ
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر بهعنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]
-
روش متداول استخراج
بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیشدار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]
-
روغن پالم
بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]
-
رئولوژی
بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]
س
-
سردشت
تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگیهای ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 93-108]
-
سرعت خشک شدن
مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کنهای خورشیدی (مطالعه موردی: خشککن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]
-
سوکرالوز
اثر برخی شیرین کننده ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی،حسی و بافت مسقطی رژیمی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 105-118]
ش
-
شاخص رسیدگی
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
-
شاخص رنگی
تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 91-104]
-
شاخصهای رنگ
مدلسازی ویژگیهای فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر بهعنوان تابعی از درصد چربی و دما [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 77-92]
-
شبیهسازی فرآیند خشک شدن
مقایسۀ مدلهای ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیشبینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقههای سیبزمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]
-
شپشه دندانهدار
تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]
ص
-
صفات کیفی
تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]
ض
-
ضایعات بیولوژیکی
مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشکشده با آون مادونقرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]
-
ضدعفونی کردن خرما
تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]
ظ
-
ظرفیت امولسیون کنندگی
پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]
غ
-
غذاهای فراسودمند
بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 21-42]
-
غنیسازی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
ف
-
فیبر بالا
تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]
-
فیتواسترول
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
-
فیتوکمیکال
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
-
فراسودمند
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی غنی شده با فیتواسترول [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 53-64]
-
فراسودمند
تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]
-
فراصوت
بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیشدار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]
-
فراوردههای غذایی
بررسی ترکیبات ضد تغذیهای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]
-
فراوردههای نانوایی
تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]
-
فوران
بررسی ترکیبات ضد تغذیهای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]
ق
-
قابلیت امولسیون کنندگی
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]
-
قهوهای شدن غیرآنزیمی
بررسی ترکیبات ضد تغذیهای حاصل از واکنش میلارد در محصولات غذایی صنعتی و سنتی کشورهای مختلف [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 187-206]
ک
-
کرم مغزی کیک
بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 1-20]
-
کیفیت
مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کنهای خورشیدی (مطالعه موردی: خشککن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]
-
کیک رژیمی
بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]
-
کیک روغنی
بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]
-
کلسترول
ارزیابی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و ضدمیکروبی نانولیپوزوم حاوی اسانس کاکوتیکوهی (Ziziphora clinopodioides) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 169-184]
-
کنترل آفات
تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]
-
کنسانتره پروتئین
بررسی تأثیر افزودن پروتئین ایزولۀ سویا و کنسانترۀ پروتئین آب پنیر بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم چرب و کم کلسترول ترکیبی (گندم – نخودفرنگی) [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 119-136]
م
-
ماکروویو
بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیشدار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]
-
ماندگاری
اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]
-
متیل برماید
تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 143-158]
-
محفظههای پلکانی جمعکننده انرژی خورشیدی
مقایسه کارایی کالکتور مطبق و ساده در خشک کنهای خورشیدی (مطالعه موردی: خشککن انگور) [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 57-76]
-
مدلهای رگرسیونی
مقایسۀ مدلهای ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیشبینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقههای سیبزمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]
-
مقاومت خمشی
اثر بخاردهی شلتوک بر مقاومت خمشی و کیفیت تبدیل برنج رقم پر محصول [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 43-56]
-
میکروسکوپ نیروی اتمی
پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]
-
میناب
تاثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روزکوتاه جنوب ایران [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 79-90]
-
مواد با ارزشافزوده بیشتر
مقایسۀ اثر امواج فراصوت و مایکروویو در استخراج ترکیبات فنلی پوست پیاز قرمز (Allium cepa L.) خشکشده با آون مادونقرمز و آون هوای گرم [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 109-122]
ن
-
نان
اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 177-186]
-
نان حجیم
تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 155-168]
-
نانوالیاف پروتئین
پایداری نانوالیاف پروتئین آب پنیر در pHهای مختلف [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 35-52]
-
نسبت رطوبت لحظهای
مقایسۀ مدلهای ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیشبینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقههای سیبزمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]
و
-
ویژگیهای بافتی
تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]
-
ویژگیهای حسی
تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]
-
ویژگیهای عملکردی
بررسی اثر دمای خشک کن، تیمار حرارتی و غلظت محلول صمغ ورودی به خشک کن بر خواص امولسیفایری صمغ فارسی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 123-142]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی [دوره 19، شماره 2، 1399، صفحه 159-176]
-
ویژگیهای کیفی
مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]
-
ویژگیهای مکانیکی
مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 17-34]
-
ویژگیها هندسی
بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 1-16]
ه
-
هیدروکلوئید
بررسی میزان راندمان استخراج موسیلاژ مان شکرتیغال نیشدار (Echinops pungens Trautv.) با استفاده از روش های مختلف استخراج [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 65-78]
-
هوش مصنوعی
مقایسۀ مدلهای ریاضی، شبکۀ عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی تطبیقی (انفیس) در پیشبینی منحنی خشک شدن لایۀ نازک ورقههای سیبزمینی [دوره 19، شماره 1، 1399، صفحه 137-154]