آ
-
آرایش کاشت
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
-
آکوستیک
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
-
آلودگی میکروبی
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
-
آنالیز بافت
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]
-
آنالیز بافت
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
-
آنتیاکسیدان
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
ا
-
ارزیابی حسی
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]
-
ارزش غذایی
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
-
ارزن
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
-
ازندهی
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
-
اسانس
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
-
اسید پالمتیک
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
-
اسید لینولنیک
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
-
اسید لینولئیک
اثر مدیریتهای مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]
-
اسیدهای آلی
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
-
اسیدهای چرب آزاد
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]
-
افت فشار استاتیک
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]
-
اکسیداسیون
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
امواج اولتراسونیک
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]
-
انبارمانی
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
-
انتقال جرم سطحی
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
-
انرژی فعالسازی
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
ب
-
بتاسیانین
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
-
بدون گلوتن
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
-
بیسکویت
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
-
بهینهیابی
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
بهینه سازی
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
پ
-
پریبیوتیک
تأثیر فیبر چغندر قند بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوهای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]
-
پردازش تصویر
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
-
پروبیوتیک
تأثیر فیبر چغندر قند بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوهای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]
-
پروبیوتیک
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
پسماند سیبزمینی
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
-
پکتین
بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]
-
پنیسیلیوم کرایزوژنوم
بررسی اثر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیهپذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آبپنیر حاوی اسانس آویشن در بستهبندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]
ت
-
تازگی
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
-
تخلخل
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
-
ترکیبات فنلی
بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]
-
تکنولوژی سبز
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
تنفس
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
ج
-
جوانه زدن
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
چ
-
چغندرقند
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
خ
-
خشک کردن
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]
-
خصوصیات کیفی
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
-
خنثیسازی
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]
د
-
دانه جو
ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگیهای کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]
ر
-
ریشۀ جغجغه
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]
-
رطوبت
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]
-
رنگبری
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]
-
رنگ خوراکی
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
-
روغن ذرت
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]
-
روغنهای نباتی
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]
-
رئولوژی
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
ژ
-
ژلاتین
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
س
-
سایش
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
سیبزمینی
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]
-
سرعت جریان
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]
-
سویا
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
ش
-
شبکه عصبی کانولوشن
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
-
شیر الاغ
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
-
شیرآهک
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
-
شیرکاکائو
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
شیر گاو
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
-
شیرینکننده گز علفی
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
-
شکلات صبحانه
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]
ص
-
صمغگیری
تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]
ض
-
ضریب انتشار رطوبت
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
ط
-
طبقه بندی
ارزیابی معماریهای مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخممرغ بر اساس سیگنالهای صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]
-
طرح باکس بانکن
بهینهیابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]
-
طرح مخلوط
بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]
ظ
-
ظرفیت نگهداری آب
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
ع
-
عدد بایوت
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
-
عدد پراکسید
تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشککردن بر برخی ویژگیهای کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]
-
عطرمایه
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]
-
عمق
اندازهگیری و مدلسازی مقاومت دو رقم سیبزمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]
-
عملگرا
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
ف
-
فیبر بالا
بررسی اثر پوست سیبزمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگیهای بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]
-
فراسودمند
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
فرایند اکستروژن
اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]
-
فرآوردههای پیاز
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
-
فراورده هایغلات
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
-
فرمولاسیون
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
-
فعالیت ضد اکسیدانی
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]
-
فیلم خوراکی
بررسی اثر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیهپذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آبپنیر حاوی اسانس آویشن در بستهبندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]
-
فیلم ضد میکروبی
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
ک
-
کتیرا
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
-
کیک فنجانی
بررسی ویژگیهای فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرینکننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]
-
کلسیم کلراید
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]
گ
-
گیاهان دارویی
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]
-
گیاهان معطر
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]
ل
-
لوتئولین
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]
م
-
ماست فراسودمند
اثر مقایسهای عصارهآبی ریشهجغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضداکسیدانی و قابلیت زندهمانی باکتریهای آغازگرماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]
-
ماست قالبی
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
-
ماست میوهای
تأثیر فیبر چغندر قند بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوهای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]
-
مالتودکسترین
بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]
-
میانوعده
بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]
-
میانوعده
استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]
-
مدل تحلیلی
مدلسازی خشک شدن ورقههای سیبزمینی در یک خشککن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]
-
مواد ضدعفونیکننده
ارزیابی اثر پیشتیمار ضدعفونی و روش بستهبندی بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]
-
مواد غذایی عملگرا
تأثیر فیبر چغندر قند بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوهای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]
-
موسیلاژ دانهای
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
ن
-
نانوسلولز
مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلمهای ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانسهای گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتریهای بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]
-
نسبت سیترونلول به ژرانیول
تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]
-
نگهدارندۀ طبیعی
بررسی اثر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیهپذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آبپنیر حاوی اسانس آویشن در بستهبندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]
و
-
ویتامین D3
تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنیشده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
ویسکوزیته
مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]
-
ویسکوزیته
تأثیر استفاده ازنسبتهای مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]
-
ویسکوزیتۀ ظاهری
استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگیهای حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]