آ

  • آشکار، ساره مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

ا

  • ابراهیم زاده موسوی، سید محمدعلی مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • ابراهیم زاده موسوی، سید محمدعلی تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

  • اثنی عشری، مریم طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

  • ایروانی کازار، سینا مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • اسدزاده، رسول بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

  • اکرامی، محمد بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

  • الماسی، هادی تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • امام جمعه، زهرا بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

ب

  • باقری، محمود تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

  • بهبهانی، لیلا ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

ت

  • تاج الدین، بهجت تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

  • تاجیک، حسین تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • تجددی طلب، کبری ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

ج

  • جلیلی، مریم اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

  • جلیلی مقدم، مریم مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • جلیلی مقدم، مریم تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

ح

  • حاجی خانی، البرز ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازه‌گیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدم‌قطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]

  • حسین مردی، فاطمه The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 69-90]

  • حصاری نژاد، محمدعلی مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

  • حکیم زاده، وحید مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • حکیم زاده، وحید مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

ر

  • رحمانی، انوشه اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

  • رحمن، علیرضا The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 69-90]

  • رشیدی، حسن مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • رواقی، مریم ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

ز

  • زینالی، فریبا بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

س

  • سیدان، سید محسن فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

  • سلاجقه، فرشته بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

  • سلگی، محمد طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

  • سلیمانی، فرهنگ اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

  • سلیمانی فرد، منصوره تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 17-30]

ش

  • شجاعی نوفرست، کوروش کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

  • شیرمردی، سید پژمان مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • شیرمردی، سید پژمان تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

  • شهره، بهرام اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

ع

  • عابدفر، عباس بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]

  • عسگری، غلامرضا بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

  • علیزاده خالد آبادی، محمد بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

  • عین افشار، سودابه کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

ف

  • فراست، حانیه اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

  • فرهمندفر، رضا طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

  • فرهمندفر، رضا اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

  • فنایی نقدعلیپور، رویا مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

ق

  • قدس ولی، علیرضا ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

گ

  • گلشن تفتی، ابوالفضل بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

  • گودرزی، فرزاد فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

ل

  • لطیفی، عاصفه ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • لطیفیان، مسعود مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • لطیفیان، مسعود تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

م

  • مختاران، علی ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • مرادی، مهران تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • میرمعینی، سیده سحر تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • معتمدزادگان، علی اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

ن

  • نوروزی، بهاره خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 95-114]

  • نوزری، جاماسب مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • نوزری، جاماسب تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

و

  • ورمزیار، الهام The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 69-90]