آشکار، ساره
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
ا
ابراهیم زاده موسوی، سید محمدعلی
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
ابراهیم زاده موسوی، سید محمدعلی
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
اثنی عشری، مریم
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]
ایروانی کازار، سینا
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
الماسی، هادی
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
باقری، محمود
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
بهبهانی، لیلا
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
ت
تاج الدین، بهجت
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
تاجیک، حسین
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
تجددی طلب، کبری
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
ج
جلیلی، مریم
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]
جلیلی مقدم، مریم
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
جلیلی مقدم، مریم
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
ح
حاجی خانی، البرز
ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازهگیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدمقطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]
حسین مردی، فاطمه
The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 69-90]
حصاری نژاد، محمدعلی
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
حکیم زاده، وحید
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
حکیم زاده، وحید
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
ر
رحمانی، انوشه
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]
رحمن، علیرضا
The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 69-90]
رشیدی، حسن
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
رواقی، مریم
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
ز
زینالی، فریبا
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
س
سیدان، سید محسن
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
سلاجقه، فرشته
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
سلگی، محمد
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]
سلیمانی، فرهنگ
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]
شجاعی نوفرست، کوروش
کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیبزمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]
شیرمردی، سید پژمان
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
شیرمردی، سید پژمان
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
شهره، بهرام
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
ع
عابدفر، عباس
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]
علیزاده خالد آبادی، محمد
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
عین افشار، سودابه
کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیبزمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]
ف
فراست، حانیه
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
فرهمندفر، رضا
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]
فرهمندفر، رضا
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
فنایی نقدعلیپور، رویا
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
ق
قدس ولی، علیرضا
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
گ
گلشن تفتی، ابوالفضل
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
گودرزی، فرزاد
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
ل
لطیفی، عاصفه
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
لطیفیان، مسعود
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
لطیفیان، مسعود
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
م
مختاران، علی
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
مرادی، مهران
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
میرمعینی، سیده سحر
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
معتمدزادگان، علی
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
نوزری، جاماسب
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
نوزری، جاماسب
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
و
ورمزیار، الهام
The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 69-90]