آ

  • آویشن شیرازی تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

ا

  • اتانول مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

  • ارزیابی حسی تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 17-30]

  • اسانس تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • اسپیرولینا خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 95-114]

  • استاندارد مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • استخراج اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

  • اسیدآسکوربیک کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

  • اسیدآمینه کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

  • اکریل آمید طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

  • الکتروریسی بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

  • انبارداری مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • انکپسولاسیون بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

ب

  • بافت اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

  • بسته‌بندی تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

  • بسته بندی فعال تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

پ

  • پتاسیم کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

  • پری بیوتیک خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 95-114]

  • پرتودهی تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

  • پروبیوتیک خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 95-114]

  • پیش‌بینی مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • پوست‌گیری تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

ت

  • تانژانت مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • ترکیبات فنلی بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

  • تلفات فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

ح

  • حد تشخیص طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

  • حسگر زیستی طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

خ

  • خاصیت ضد باکتریایی بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]

  • خاصیت ضد کپکی بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]

  • خالص سازی اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

  • خرما بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

  • خسارت مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

  • خیساندن مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

  • خشکه‌کاری ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • خصوصیات کیفی اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

  • خمیرترش آرد شلتوک برنج (RHFS) بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]

ر

  • راندمان برنج سالم ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • روش GUM ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازه‌گیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدم‌قطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]

  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل ترکیبی برپایه پروتئین ماش (Vigna radiate L.)/ پلی وینیل الکل [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 165-182]

  • رئولوژی خمیر گندم تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 17-30]

ز

  • زمان نگهداری تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

ژ

  • ژنوتیپ Q12 تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

س

  • سیب‌زمینی فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

  • سیگموئید مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • سوسیس گیاهی اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • شبیه‌سازی مدل‌سازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]

ص

  • صمغ زانتان تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 17-30]

  • صنایع غذایی خواص پروبیوتیک ریز جلبک ها در سلامت صنایع غذایی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 95-114]

ض

  • ضدعفونی تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

ع

  • عوامل خسارت‌زا تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

غ

  • غلات اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

ف

  • فاز بخار تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

  • فیبر گندم اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]

  • فراپالایش مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

  • فراصوت مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

  • فلوروسانس طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]

ق

  • قواعد تصمیم‌گیری ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازه‌گیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدم‌قطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]

ک

  • کیفیت ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • کیفیت میوه تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]

  • کلسیم کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

  • کینوا تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]

گ

  • گوشت تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]

ل

  • لاکتوباسیلوس پاراکازئی مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]

م

  • مایکوتوکسین اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]

  • متاآنالیز فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

  • محتوی اسید فیتیک بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]

  • محدودیت منابع آبی ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • میدان الکتریکی پالسی مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

  • مفراح مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

ن

  • نان قلاچ تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 17-30]

  • نرم‌افزار Qmsys GUM ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازه‌گیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدم‌قطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]

  • نگهداری فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیب‌زمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

و

  • واکنش‌های قهوه‌ای شدن سیب‌زمینی کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]

  • ویتامینB2 بررسی تاثیر تیمار پوشش‌های خوراکی با عصاره روغن‌های خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]

  • ویژگی‌های فیزیکی ‌اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]

  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی تاثیر ژل زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و کیفیت نان قلاچ [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 17-30]

ه

  • همبرگر طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA به‌منظور تشخیص اکریل‌آمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]