آویشن شیرازی
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
ا
اتانول
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
اسانس
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
بافت
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
بستهبندی
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
بسته بندی فعال
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
پیشبینی
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
پوستگیری
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
ت
تانژانت
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
ترکیبات فنلی
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
تلفات
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
ح
حد تشخیص
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]
حسگر زیستی
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]
خ
خاصیت ضد باکتریایی
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]
خاصیت ضد کپکی
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]
خالص سازی
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]
خرما
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
خسارت
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
خیساندن
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
خشکهکاری
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
خصوصیات کیفی
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
خمیرترش آرد شلتوک برنج (RHFS)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]
ر
راندمان برنج سالم
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
روش GUM
ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازهگیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدمقطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]
زمان نگهداری
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
ژ
ژنوتیپ Q12
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
س
سیبزمینی
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
سیگموئید
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
سوسیس گیاهی
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
ش
شبکه عصبی مصنوعی
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
شبیهسازی
مدلسازی اثر بهداشت انبار بر جمعیت آفات انباری خرما با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 79-94]
ضدعفونی
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
ع
عوامل خسارتزا
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
غ
غلات
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]
ف
فاز بخار
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
فیبر گندم
اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 33-54]
فراپالایش
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
فراصوت
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
فلوروسانس
طراحی حسگر زیستی بر پایۀ نانوذرۀ طلا و DNA بهمنظور تشخیص اکریلآمید در همبرگر [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 129-146]
ق
قواعد تصمیمگیری
ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازهگیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدمقطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]
ک
کیفیت
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
کیفیت میوه
تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 105-128]
کلسیم
کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیبزمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]
کینوا
تاثیر بستهبندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوستگیری شدة کینوا [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 129-144]
گ
گوشت
تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 91-104]
ل
لاکتوباسیلوس پاراکازئی
مدل سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر فتای فراپالایشی کم چرب تولید شده با جایگزین های چربی و استارتر الحاقی به روش شبکه عصبی مصنوعی [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 31-48]
م
مایکوتوکسین
اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 15-32]
متاآنالیز
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
محتوی اسید فیتیک
بررسی فعالیت ضدمیکروبی و تأثیر خمیرترش دو سویه باکتری اسید لاکتیک غالب در آرد شلتوک برنج بر میزان فیتیک اسید در نان حجیم [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 115-128]
محدودیت منابع آبی
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]
میدان الکتریکی پالسی
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
مفراح
مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
نرمافزار Qmsys GUM
ارزیابی انطباق نتایج آزمون اندازهگیری pH در آزمایشگاه غذایی با استفاده ازمحاسبات عدمقطعیت [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 147-164]
نگهداری
فراتحلیل تأثیر عوامل موثر در ضایعات سیبزمینی طی انبارداری [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
و
واکنشهای قهوهای شدن سیبزمینی
کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیبزمینی [دوره 23، شماره 2، 1403، صفحه 55-68]
ویتامینB2
بررسی تاثیر تیمار پوششهای خوراکی با عصاره روغنهای خوراکی همراه با گاز ازن بر ویتامین های B2 و B3 و ترکیبات فنلی خرمای مضافتی در طول نگهداری در سرردخانه [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 65-78]
ویژگیهای فیزیکی
اثر دور آبیاری در سامانه آبیاری قطره ای نواری بر ویژگی های کیفی برنج رقم محلی عنبربو در خوزستان [دوره 23، شماره 1، 1403، صفحه 1-16]