آذرپژوه، الهام
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]
ا
ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی
بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]
احمدی، مژگان
اثر شیره توت و صمغهای دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]
احمد زاده قویدل، ریحانه
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]
اردشیر، حامد
بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]
اسمعیلی، محسن
بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]
افکاری سیاح، امیرحسین
تعیین ویژگیهای لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]
امام جمعه، زهرا
بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]
ایمانمهر، عبدالله
بررسی امکان کاربرد طیفسنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفههای اصلی در تشخیص تقلب آرد نخودچی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]
ب
بیات، فریبا
روش مناسب خشک کردن (التیامدهی) طبیعی سیر (.Allium sativum L) پس از برداشت آن [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 87-102]
بصیری، علیرضا
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]
بهمدی، هما
بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
بهمدی، هما
استفاده از فن آوری بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]
بهنام، سمیه
تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
ت
تجددی طلب، کبری
مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرفکنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]
ج
جعفری، سید مهدی
ویژگیهای ضداکسایشی پپتیدهای زیستفعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]
جمشیدی، بهاره
تعیین ویژگیهای لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]
جوکار، اکبر
استفاده از فن آوری بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]
ح
حبیبی، فاطمه
مقایسه خواص کیفی و مواد معدنی برنج هاشمی با درجات سفیدی متفاوت و قابلیت پذیرش آنها توسط مصرفکنندگان [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 61-74]
حیدری، رضا
تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
خ
خمیری، مرتضی
بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]
خوش خلق سیما، نیراعظم
بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
د
دانشی، محمد
اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]
دانشی، محمد
اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
درود، مطهره
اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
ر
راوری، سید ذبیح الله
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا، عصارههای برگ گیاه نیم و ریشه شیرینبیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
رجایی، محمدحسین
اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]
رفتنی امیری، زینب
ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مؤلفههای اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]
رهنما، مجید
بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]
روزبه، مریم
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا، عصارههای برگ گیاه نیم و ریشه شیرینبیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
ز
زارع، حمید
استفاده از فن آوری بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) در نگهداری انجیر خشک [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 71-86]
زمردی، شهین
بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
زمردی، شهین
تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
زنگانه، جواد
بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]
س
سرابندی، خشایار
ویژگیهای ضداکسایشی پپتیدهای زیستفعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]
سعادت فرد، مهدی
بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]
ش
شرایعی، پروین
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]
شریفی، اکرم
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]
شریفی، محمد رضا
بهینهسازی فرآیند استخراج ترکیبات زیست فعال از عصارۀ میوۀ ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 115-130]
شهاب لواسانی، علیرضا
اثر شیره توت و صمغهای دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]
شهیری طبرستانی، هدی
ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مؤلفههای اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]
شواخی، فروغ
بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
شواخی، فروغ
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولیدشده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]
ص
صابری، علیرضا
بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]
صادقی ماهونک، علیرضا
ویژگیهای ضداکسایشی پپتیدهای زیستفعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]
عظیمی، محمود
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولیدشده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]
غ
غیبی، فرزاد
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز با کمک فراصوت برنفوذ ترکیبات فنلی در ژل آلوئه ورا و کیفیت محصول خشک شده [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 143-154]
ف
فرهادی، رویا
تعیین ویژگیهای لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]
ق
قربانی، محمد
ویژگیهای ضداکسایشی پپتیدهای زیستفعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]
ک
کاشانی نژاد، مهدی
بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]
کاوه، شیما
ویژگیهای ضداکسایشی پپتیدهای زیستفعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 103-122]
کرم پور، مجتبی
بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]
گ
گلشن تفتی، ابوالفضل
مطالعه اثر ژل آلوئه ورا، عصارههای برگ گیاه نیم و ریشه شیرینبیان در کنترل قارچ آسپرژیلوس نیجر در رطب مضافتی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 131-142]
گودرزی، فرزاد
اثر بازدارندگی عصاره اکالیپتوس و اسطخدوس بر جوانهزنی سیبزمینی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 47-60]
ل
لشگری، مجید
بررسی امکان کاربرد طیفسنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفههای اصلی در تشخیص تقلب آرد نخودچی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]
لطیفی، عاصفه
بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 59-70]
م
مجاوریان، سیده پرستو
ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مؤلفههای اصلی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 17-32]
محمدزاده، جلال
بررسی استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت و نان قندی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 183-198]
محمدی گل، رضا
بررسی امکان کاربرد طیفسنجی (420-900 نانومتر) و تکنیک آنالیز مولفههای اصلی در تشخیص تقلب آرد نخودچی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 155-166]
مرادی، پرویز
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولیدشده در استان های مختلف ایران [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 137-154]
معدنی، صغری
بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 33-46]
معمار دستجردی، رسول
بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 123-136]
مقصودلو، یحیی
بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 1-16]
موسی پور گرجی، احمد
تعیین ویژگیهای لزج کشسان (ویسکو الاستیک) دو رقم سیب زمینی ذخیره شده در انبار فنی و غیر فنی [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 43-58]
ن
ناطقی، لیلا
اثر شیره توت و صمغهای دانه ریحان و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خواص آنتیاکسیدانی و خصوصیات حسی شیرکاکائو [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 87-100]
ناطقی، لیلا
بررسی امکان تولید ماست همزده کم چرب با استفاده از صمغ زدو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
ناطقی، محمدرضا
اثر دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، میکروبی و حسی آبلیمو [دوره 18، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
نصرآبادی، محمداسماعیل
ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]
نیکفرجام، مهدی
ﺑﺮرﺳﻲ اثر افزودن آرد دانه خربزه بر خواص کمی و کیفی نان تست [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 75-86]
نماینده، سحر
بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]
و
واعظی، حسین
اثر افزودن برخی ترکیبات کلاته کننده، امولسیفایری و املاح بر خصوصیات حل پذیری و ریز ساختار شیر خشک بدون چربی [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 101-114]
ه
هاشم آبادی، سید حسن
بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ [دوره 18، شماره 1، 1398، صفحه 155-172]